HOME INTERIOR CONCEPTS

“Verduurzaming is een hot item. De energieprijzen stijgen en met name de explosieve groei van de gasprijzen is dagelijks nieuws. We zien in onze showrooms in Zoetermeer en Waddinxveen steeds meer mensen die uiteindelijk van het gas af willen. De vraag naar het lage temperatuur HOME-vloerverwarmingssysteem in combinatie met een PVC-vloer is het laatste jaar dan ook aanzienlijk gestegen,” vertelt adviseur én vloerverwarmingsspecialist Arie Vogel van Home Vloerverwarming.

Met het Home-vloerverwarmingssysteem én een pvc-vloer bent u klaar voor de toekomst!

“Veel mensen willen uiteindelijk volledig van het gas af en dan is een all electric warmtepomp de volgende stap. Een prima alternatief, maar met gewone radiatoren krijg je je huis niet warm,” vervolgt Arie. “Je kunt eventueel lage temperatuur radiatoren plaatsen, maar de installatie van het HOME-vloerverwarmingssysteem is de beste optie. De meeste ideale vloer creëer je als je het HOME-vloerverwarmingssysteem combineert met een PVC-vloer. PVC kent geen warmteweerstand en laat de warmte dus gelijk door. Zo ben je klaar voor de toekomst én de volgende stap: de plaatsing van een all electric warmtepomp. Die combinatie levert de meest energiezuinige vloer op waarmee je dus aanzienlijk bespaart op je energiekosten. De keuze is reuze. In onze 500 m2 grote showroom in Waddinxveen vind je ongeveer 500 verschillende kleuren PVC-vloeren die je kunt combineren met het HOME-vloerverwarmingssysteem.”

HOME INTERIOR CONCEPTS

ALL ELECTRIC LUCHT/WATERPOMP
“Je maakt het duurzame plaatje compleet met een Intergas all electric lucht/warmtepomp. Dit systeem, dat bestaat uit een buiten- en binnenunit, haalt tot 80% van de energie uit de buitenlucht voor de verwarming, koeling en warm water. De rest komt van het elektriciteitsnetwerk. Zo wordt de woning, in combinatie met een compressor, op efficiënte wijze verwarmd. Deze warmtepomp werkt eigenlijk als een omgedraaide koelkast. De warmte die aan de achterkant eruit komt, gaat vervolgens naar de vloer. Dat is eigenlijk de meest simpele uitleg van de werking van dit systeem.”

ALLES IN ÉÉN HAND
“Het eerste informatieve gesprek met onze klanten vindt in onze showrooms plaats. Binnen twee dagen kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen, zodat  het financiële plaatje duidelijk wordt. Voor een eerlijke offerte gaan we daarna op huisbezoek, want dan pik je de angels eruit. Waar moet bijvoorbeeld de verdeler van de vloerwarming geplaatst worden? Vervolgens finetunen we de offerte. Het grote voordeel van onze werkwijze is dat we het volledige traject zelf uitvoeren. Je hebt dus één aanspreekpunt voor het verwijderen van de radiatoren, de plaatsing van de warmtepomp en de vloerverwarming, het egaliseren van de vloer, het aanbrengen van de topvloer tot en met de afwerking van plinten en of een mat. Bovendien reageren we snel en adequaat op vragen. Dat kan ook, omdat we met korte lijntjes werken en alles in één hand hebben. Onze klanten waarderen dat we naar ze luisteren. Tot slot kunnen ze erop vertrouwen dat hun duurzame project bij ons in goed handen is.”

HOME INTERIOR CONCEPTS
Kanaaldijk 32B
Waddinxveen
0182 - 23 99 99

Van Leeuwenhoeklaan 8A
Zoetermeer
079 - 234 07 77

info@homefloorstore.nl
info@homewoonconcepten.nl
www.homefloorstore.nl
www.homewoonconcepten.nl