Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - 2024

SMC RIJNLAND

Persoonlijke aandacht resulteert in de meest effectieve multidisciplinaire aanpak, behandeling en begeleiding. Continu zijn we op zoek naar nieuwe, betere behandelmethoden en innovatieve samen-werkingsverbanden. Net als alle andere fysiotherapiepraktijken bieden wij de gebruikelijke fysiotherapie aan zoals Sportfysiotherapie en Manuele therapie. Echter onderscheiden wij ons door de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Zo is onze visie dan ook: ‘Iedereen verdient een specialistische aanpak’.

Met een andere kijk op fysiotherapie is SMC Rijnland Fysiotherapeuten uiterst succesvol in Leiden en Zoetermeer

SMC RIJNLANDSPECIALISTEN
Zo kun je bij ons terecht voor specialisaties als orofaciaaltherapie, handfysiotherapie, echografie, EPTE, Shockwave, Flywheel-training, Dry Needling, orthopedische revalidatie, longrevalidatie en voorste kruisband-revalidatie met of zonder verwijzing van de huisarts. Daarnaast bieden wij ook pilateslessen, gegeven door een fysiotherapeut en Medisch Verantwoord Bewegen. We schrijven onze eigen protocollen die aan de hand van de weten-schappelijke kennis vanuit onze eigen uitgebreide ervaring en vakmanschap zijn opgesteld. Onze fysiotherapeuten zijn specialisten. Bij aanmelding zoeken wij meteen de juiste fysiotherapeut bij jouw klacht. Wij begrijpen als geen ander hoe belemmerend een fysieke klacht van invloed kan zijn op iemands dagelijks leven. Dus staan wij stil bij de mentale impact van een behandeltraject. Want dit traject, bij welke klacht dan ook, kun je vergelijken met het bedrijven van topsport.

PERSOONLIJK BEHANDELTRAJECT
Onze patiënten starten bij SMC eerst met een uitgebreid intakegesprek en lichamelijk onderzoek. Indien dit nodig is kunnen wij zelf ook echo-grafie toepassen. Meten is weten! Als de intake goed is gedaan, dan is er daarna een beter vervolg. Als de behandeldoelen door ons juist zijn opgesteld, zorgt dit meteen voor een specifiek gericht en persoonlijk behandeltraject. Op onze site www.smc-rijnland-zoetermeer.nl kunt u terecht voor meer informatie over de verschillende specialisaties en behandeltechnieken en kunt u zien welke specialisaties onze therapeuten hebben.

SMC RIJNLAND
Violiervaart 22
2724 VR Zoetermeer
079 - 500 17 92
info@smc-rijnland.nl
www.smc-rijnland.nl