Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - APRIL/MEI 2023

TICO SCHOENMAKERIJ

De bekende Zoetermeerse meester-schoenmaker Tico Roozendal gaat met zijn team voor de vijfde keer weer On Tour langs de verzorgings-huizen in Zoetermeer. In 2021 en 2022 gooide corona roet in het eten, maar dit jaar staat het team van schoenmaker Tico weer klaar om gedurende acht weken elke week een ander verzorgingshuis te bezoeken.

Meesterschoenmaker Tico on tour!

Het eerste bezoek was op Paasmaandag 10 april in verzorgingshuis Buytenhage. Een geweldige sfeer hing er beneden in de grote ontmoetingszaal. De verklede Paashazen liepen er vrolijk rond.

POETSEN, BINGO, KNIPPEN EN IJS
Het team, bestaande uit Tico, zijn medewerkers, jonge stagiaires en vrijwilligers poetsten en repareerden de schoenen van de bewoners. Tevens was er voor de aanwezigen ook een bingo georganiseerd onder leiding van het echtpaar Ronnie en Juliette Meurs. Zo kon men leuke cadeaus winnen die ter beschikking werden gesteld door diverse ondernemers uit Zoetermeer. Kapster Nancy heeft er voor gezorgd dat de bewoners er weer goed gekapt uitzien. IJssalon Zinn, van het heerlijkste ijs in winkelcentrum Rokkeveen, deelden hun welbekende bakjes met ijs uit.

tico

FEESTJE
“Ik heb er heel veel zin in, want we hebben de Tour echt gemist de afgelopen twee jaren,” vertelt Tico. “Het geeft zoveel voldoening en vreugde als je ziet hoe blij de bewoners zijn met onze komst. We mogen vooral niet vergeten dat elke generatie leunt op de schouders van de ouderen. De bewoners hebben elk op hun eigen wijze meegebouwd aan Zoetermeer en daar plukken wij de vruchten van. Daarom is het fijn om iets voor hen terug te kunnen doen en ze even in het zonnetje te zetten.” Tico eindigt met een oproep: “Dus kom je ons team: Tico On Tour tegen op straat, lach en steek je duim omhoog! Als je wilt helpen, meld je dan bij één van Tico’s schoen-makerijen. Samen maken we er een feestje van!”

Tico Schoenmakerij, dé Meesterschoenmaker is uw adres voor het ambachtelijk herstellen van schoenen en laarzen, het laten maken van extra sleutels, het bestellen van naambordjes en/of het laten stomen van uw kleding en schoenen. U bent van harte welkom in winkelcentrum Oosterheem en bij de twee winkels in het Stadshart. U kunt uw schoenen, tassen of dure kleding met een gerust hart toevertrouwen aan het team van Schoenmakerij Tico.

Meesterschoenmaker Tico en zijn team staan elke dag weer klaar om met uiterste zorg en aandacht u van dienst te zijn. Hij is winnaar van zowel bronzen als zilveren medailles bij internationale vakwedstrijden en je kunt Tico Schoenmakerij vinden op drie locaties in Zoetermeer.

TICO SCHOENMAKERIJ
Stadshart 7 dagen per week open!
Vestigingen: Westwaarts,
Luxemburglaan en Oosterheemplein.
079 - 360 80 96
www.schoenmakerijtico.nl