Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - 2024

MAALTIJD THUIS

U maakt op dit moment al gebruik van een maaltijdservice maar u wilt meer afwisseling in de gerechten? Dit is helemaal niet zo vreemd! Bij Maaltijd Thuis kunt u (hernieuwd) kennis maken met de zeer gevarieerde keuzes en herkenbare smaken van onze maaltijden. Vers gekookt door onze eigen koks van Maaltijd Thuis!

Maaltijd Thuis, Uw maaltijdservice met lekkere maaltijden, herkenbare smaken en een ruime keuze

Wytze Sloot. Van origine chef-kok in hart en nieren. Inmiddels acht jaar ondernemer met oog voor detail, service en dienstverlening op maat. De klanten van Wytze vertrouwen al jaren op een betrouwbare leverancier van smakelijke en gezonde maaltijden. Onlangs heeft u bij omroep MAX een documentaire kunnen zien dat Nederland vergrijst. Dit brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Vooral op het gebied van veilig en prettig thuis blijven wonen. Als het boodschappen doen en koken niet zo makkelijk meer gaat dan bent u bij Wytze met zijn vaste team van betrokken bezorgers, op de juiste plaats.

EXTRA SERVICE
“Het komt steeds vaker voor”, vertelt Wytze “dat we tijdens het bezorgen van de maaltijden gevraagd worden om even te helpen. Voorbeelden zijn: een lampje vervangen, nieuwe batterijen in de afstandsbediening, krant uit de brievenbus halen, enzovoorts. Mijn bezorgers en ik lossen dit graag op. Dat is ook het mooie aan een betrokken en sociaal ingestelde ondernemer. Indien nodig helpt uw vaste bezorger u ook bij het invullen van een nieuwe menulijst en plaatst hij of zij uw maaltijden in uw koelkast. Zo ontzorgen we ook de mantelzorgers. Gewoon lekker gemakkelijk”.

DE MISSIE VAN MAALTIJD THUIS
‘Gezond eten bereikbaar maken. Voor iedereen!’ sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van Wytze Sloot. Bent u op zoek naar nieuwe smaken en meer gemak dan is het proefpakket van Maaltijd Thuis voor u de gelegen-heid om voordelig en ongedwongen kennis te maken met onze maaltijden. Onze maaltijden bewaart u veilig zeven dagen in de koelkast. Opwar- men is eenvoudig en kan in de oven of magnetron. ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ staat voor een unieke maaltijdservice, zonder abonnementsplicht, met aandacht voor persoonlijke eet- en dieetwensen zoals glutenvrij, vege-tarisch en zoutarm én persoonlijk contact. Maaltijd Thuis heeft inmid-dels zijn sporen verdiend in de groeiende markt van maaltijdservice en thuisbezorging. We zijn zelfs in staat om maaltijden op compo-nenten-niveau aan te bieden. Dat betekent dat u elke dag kunt kiezen uit verschillende soorten groentes, vlees, vis en aardappelgerechten. Uiteraard ontbreken de stamppotjes, spaghetti-, bami-, nasi- en andere wereldgerechten niet. U kunt alles combineren en zo uw favoriete maaltijd medium of grote porties samenstellen. Deze formule maakt Maaltijd Thuis uniek in Nederland.

Hebt u interesse en wilt u Maaltijd Thuis eerst proberen? Bestel dan een (dieet)proefpakket met vier verschillende maaltijden voor slechts €24.-. Eet smakelijk alvast!

MAALTIJD THUIS

NOOIT TE LAAT
Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in het ondernemen voor een sociaal betrokken franchise-onderneming met groeikansen, waardevolle contacten en leuke collega’s? Neem ook dan contact op met Wytze Sloot. Het is nooit te laat om te starten met ondernemen.

MAALTIJD THUIS
Wytze Sloot
079 - 820 03 99
sloot@maaltijdthuis.nl
www.maaltijdthuis.nl