Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 8 - AUGUSTUS 2023

MAALTIJD THUIS

Wytze Sloot. Van origine chef-kok in hart en nieren. Inmiddels al acht jaar ondernemer met oog voor detail, service en dienstverlening op maat. Al die tijd is Wytze voor zijn klanten een vertrouwde leverancier van smakelijke en gezonde maaltijden. Samen met Albert Heijn blijft Wytze continu verbeteren om de beste, de lekkerste en de meest klantvriendelijkere maaltijdservice in de regio te zijn.

Maaltijd Thuis, Uw maaltijdservice met lekkere maaltijden en excellente service

PAPIEREN MENULIJST
Waarom nu kiezen voor de maaltijdservice “Maaltijd Thuis” hoor ik u denken? Onze overheid stimuleert ouderen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Nederland vergrijst en ook deze oudere doelgroep verdient het om lekker, gezond en gevarieerd te eten. Onze manier van werken is volledig afgestemd op deze belangrijkste doelgroep. De verse maaltijden worden wekelijks door vaste bezorgers op een vast tijdstip, indien gewenst, tot in de koelkast bezorgd. Persoonlijk contact en service staan hoog in ons vaandel. Uiteraard kun je digitaal bestellen maar de zelfredzaamheid van onze klanten verliezen we niet uit het oog. Tijdens de bezorging vullen we, indien gewenst, samen de papieren menu-lijst, met keuze uit 48 combinaties voor de komende week in. Zo ontzorgen we ook mantelzorgers en dat wordt als zeer prettig ervaren.

MAALTIJD THUIS

GEMAK IN DE KEUKEN
“De missie van Maaltijd Thuis: “Gezond eten bereikbaar maken. Voor iedereen!” sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van Wytze Sloot. Klanten die behoefte hebben aan extra hulp en aandacht, lekker, gezond en gevarieerd eten zijn van harte welkom. Als zelf boodschappen doen of koken niet meer zo eenvoudig is en als u op zoek bent naar meer gemak dan is het proefpakket van Maaltijd Thuis voor u de gelegenheid om voordelig en ongedwongen kennis te maken met onze maaltijden. Onze maaltijden bewaart u veilig zeven dagen in de koelkast. Opwarmen is eenvoudig en kan in de oven of magnetron.

MET AANDACHT BEREID
‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ staat voor een unieke maaltijdservice, zonder abonnementsplicht, met aandacht voor persoonlijke eet- en dieetwensen zoals glutenvrij, vegetarisch en zoutarm én persoonlijk contact. Maaltijd Thuis heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de groeiende markt van maaltijdservice en thuisbezorging. We zijn zelfs in staat om maaltijden op componenten-niveau aan te bieden. Dat betekent dat u elke dag kunt kiezen uit verschillende soorten groentes, vlees, vis en aardappelgerechten. Uiteraard ontbreken de stamppotjes, spaghetti-, bami-, nasi- en andere wereld-gerechten niet. U kunt dus alles combineren en zo uw favoriete maaltijd in kleine, medium of grote porties samenstellen. Deze formule maakt Maaltijd Thuis uniek in Nederland.

VOORDELIG UITPROBEREN
Hebt u interesse en wilt u Maaltijd Thuis eerst proberen? Bestel dan een (dieet)proefpakket met vier verschillende maaltijden voor slechts €24.-. Eet smakelijk alvast!

MAALTIJD THUIS
Wytze Sloot
079 - 820 03 99
sloot@maaltijdthuis.nl
www.maaltijdthuis.nl