Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 8 - OKTOBER 2021

BOUWHOF

“Met de feestdagen in het vooruitzicht is extra gezelligheid in huis altijd welkom. Bij Bouwhof vind je alles om van jouw huis je thuis te maken.” Vandaag spreken we manager Wim, die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de interieurafdelingen bij Bouwhof.

Maak, samen met Bouwhof, een thuis van jouw huis

“Bij Bouwhof vind je alles voor jouw huis onder één dak. Van een uitgebreid assortiment doe-het-zelf artikelen tot aan keukens, badkamers, vloeren, gordijnen, deuren en meubels van diverse mooie en gerenommeerde merken. Bouwhof denkt graag met haar klanten mee. Als de feestdagen eraan komen, staat de winter ook voor de deur. Bij Bouwhof merken we dat dit het moment is waarop mensen op zoek gaan om meer gezelligheid en sfeer in huis te creëren. Er zijn natuurlijk verschillende manieren waar je voor kunt kiezen om dit te realiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld schitterende inbouwsfeerhaarden die een échte haard goed benaderen. Er zijn zelfs sfeerhaarden met ingebouwde elektrische verwarming”, vertelt Wim.

BOUWHOF

COSY OP DE BANK
Wim vervolgt: “Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om je huis gezelliger te maken. Je kunt kiezen voor een nieuw behang, mooie raamdecoratie of een andere vloer. Nieuwe meubels maken natuurlijk helemaal een groot verschil. Maar als de keuze voor een compleet nieuwe meubelset te rigoureus is, dan kun je dit ook veranderen met nieuwe woonaccessoires.” Op de vraag waar we dan zoal aan mogen denken antwoordt Wim: “Wij hebben bijvoorbeeld mooie kandelaars in allerlei soorten en maten met daarbij bijpassende kaarsen. Ook vind je bij ons vazen in diverse vormen of wat dacht je van een ronde spiegel aan de muur? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een zacht, mooi vloerkleed. Lekker warm onder je voeten. Als je graag ‘cosy’ op je bank wil zitten dan maakt jouw hart vast een sprongetje bij het zien van ons grote assortiment kussens en lekkere zachte plaids. Natuurlijk mogen we de verlichting niet vergeten. Met verlichting kun je heel veel sfeer aanbrengen door te kiezen voor warme kleuren of dimbare lampen. Het armatuur waar je de lamp indraait hoeft ook echt niet meer saai te zijn. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere lampenkappen of gave dierenlampen.”

VERGEET DE ANDERE VERTREKKEN NIET!
“We hebben het nu voornamelijk gehad over het gezellig maken van je woonkamer, maar je kunt je keuken natuurlijk ook mooi afstijlen met leuke woonaccessoires. Ook de badkamer hoeft niet saai te zijn.  Hierin word je rustig wakker tijdens het tandenpoetsen, of kom je bij van een dag werken door te genieten van een warme douche of een ontspannend bad. Bij Bouwhof hebben we naast de badkameraccessoires, ook mooie badmatten en handdoeken in leuke kleuren en in allerlei afmetingen. Kortom, bij Bouwhof heb je uitgebreid de keuze om jouw huis feestdagen- en winterproof te maken. Je bent altijd welkom in onze winkel! We adviseren je graag,” sluit Wim af.

Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 – 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl
Facebook /debouwhof
Instagram @bouwhof