Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 3 - MAART 2023

LOUWERS ADVIES

“Louwers Advies is een allround, informeel adviesbureau met de focus op jaarrekeningen, belastingaangiften, loonadministraties en fiscale advisering voor MKB-bedrijven in de regio,” vertelt fiscaal econoom Jan Louwers die samen met Linda Barendregt het kantoor runt. “Verder bestaat ons team uit zeven deskundige financiële adviseurs die al jarenlang zeer prettig samenwerken. Maximaal werkplezier staat voorop. Daarom zoeken we ervaren medewerkers met fiscale kennis die denken dat ze in ons team passen.”

Louwers advies zoekt parttime medewerkers

“Ons kantoor onderscheidt zich door de jarenlange dienstverbanden van professionele medewerkers. Vertrouwde gezichten met kennis van zaken die de tijd nemen om een vertrouwensband met de klanten op te bouwen en kwaliteit leveren. Dat schept vertrouwen en wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Door de groei van ons kantoor zoeken we met spoed nieuwe medewerkers. Enerzijds zoeken we een volwaardig assistent-accountant die jaarrekeningen en belastingaangiftes kan verwerken. Deze potentiële medewerker is volledig verantwoordelijk voor een eigen klantenbestand. Anderzijds zoeken we een boekhoudkundig, administratief medewerker die onze financiële adviseurs kan ondersteunen. De gemiddelde werktijd van ons team is 60% oftewel 24 uur per week.”

GOEDE WERKSFEER IS ONZE KRACHT
“Anderhalf jaar geleden zijn we verhuisd naar een moderne kantoorvilla in de wijk Rokkeveen en de nieuwe werkplek bevalt uitstekend. Verder is er na de verhuizing niet zoveel veranderd. De factor gezelligheid in combinatie met een hechte teamspirit spelen een belangrijke rol bij het oplossen van lastige fiscale kwesties. Uiteraard beschikken we daarnaast over specifieke fiscale expertise waarmee we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Samen brainstormen over een complexe zaak kan leiden tot verrassende inzichten en haalbare, praktische oplossingen. De goede werksfeer is dus onze kracht.”

LOUWERS ADVIES

PERSOONLIJK CONTACT ESSENTIEEL
“Ondernemers zijn over het algemeen opportunistisch en komen graag langs. Regelmatig persoonlijk contact versterkt ook het inzicht in de organisatie van onze klanten. Soms komen ze met een paar simpele vragen, maar tijdens het gesprek ontstaan er vaak ook andere issues. Wat zijn de toekomstplannen en wat heb je daar voor nodig? We kunnen natuurlijk niet alles oplossen, maar we denken mee en adviseren op bedrijfseconomisch niveau. Onze klanten waarderen de prettige en informele houding van onze adviseurs inclusief onze deskundige en praktische adviezen. Als onze visie jou aanspreekt, dan pas je perfect in ons team!”

SOMMIGE KANSEN LAAT JE NIET LIGGEN
Kortom, heb jij kennis van jaarrekeningen en/of loonadministraties en zoek je een nieuwe uitdaging in een prettige werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact op met Jan Louwers voor meer informatie. Schriftelijk reageren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatiebrief en CV naar jan@louwers.net of kom op afspraak langs om de mogelijkheden te bespreken. Sommige kansen laat je niet liggen!

LOUWERS ADVIES
Röntgenlaan 15
2719 DX Zoetermeer
079 - 342 99 42
info@louwers.net
www.louwers.net