Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 - APRIL 2022

Louwers advies

De verhuizing van Louwers Advies naar een moderne kantoorvilla, die deel uitmaakt van het kantoorvillapark Forum Fontanus aan de Röntgenlaan 15 in de wijk Rokkeveen, is probleemloos verlopen en inmiddels enkele maanden een feit. Zoals bekend verzorgt het allround adviesbureau jaarrekeningen, belastingaangiftes, loonadministraties en fiscale advisering voor MKB-bedrijven in de regio. Hoe bevalt de nieuwe werkplek en wat is de kracht van Louwers Advies?

Louwers Advies & the return of the cactus!

“Door de centrale ligging in Zoetermeer is Forum Fontanus, naast de uitstraling, qua infrastructuur perfect,” vertelt fiscaal econoom Jan Louwers die samen met fiscaal econoom Linda Barendregt verantwoordelijk is voor de toko. “De nieuwe locatie ligt nagenoeg direct aan de A12. We zijn dus voor klanten net buiten de regio Zoetermeer eenvoudig en snel bereikbaar per auto, bus, RandstadRail of trein. Het station ligt namelijk op loopafstand. In diverse opzichten zijn we met deze stap klaar voor de toekomst. Alles ziet er weer fris en fruitig uit. Zo bestaat de efficiënt ingerichte kantoorvilla uit negen werk-plekken waar zeven adviseurs dagelijks financieel maatwerk leveren. Van een trouwe klant kregen we bij de opening een reuzegrote cactus, ooit het logo van Louwers Advies. In het begeleidende gedicht omschrijft deze klant onze werk-wijze als praktisch en prikkelend. Het logo is inmiddels verdwenen maar de cactus symboliseert nog steeds de kracht van ons adviesbureau waarmee we het verschil voor ondernemers kunnen maken.”   

Louwers advies

PRAKTISCHE EN PRIKKELENDE AANPAK
Het vertalen van complexe fiscale kwesties in concrete adviezen is voor Jan Louwers en Linda Barendregt, die beiden fiscaal econoom zijn, een uitdaging die zij graag dagelijks aangaan. “Al ruim twintig jaar werken we nauw samen,” vervolgt Linda. “We vullen elkaar aan, omdat we ieder over specifieke expertise beschikken. Bepaalde situaties omtrent de inkomstenbelasting en intensieve uitzoekklussen liggen mij gewoon beter. Door zijn ervaring is Jan weer beter in totaaloverzichten. Zo kunnen we samen ondernemers de juiste weg wijzen en ingewikkelde fiscale kwesties uitleggen in begrijpelijke taal. Onze praktische en prikkelende aanpak resulteert in concrete adviezen en overzichtelijke jaarrekeningen zonder onnodige papieren rompslomp. Dat scheelt tijd en geld.  We staan dus beiden garant voor een doortastende aanpak van fiscale kwesties.”

VASTE ADVISEUR
“We creëren een vertrouwensband met onze klanten door onze persoonlijke benadering. Zo heeft iedere klant een vaste adviseur die als geen ander weet hoe de onderneming er 24/7 financieel voorstaat. Verder informeren we onze klanten tijdig over de effecten van fiscale wijzigingen en daarbij streven we ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bij urgente vragen geven we in principe binnen één werkdag antwoord. Uiteindelijk moet de ondernemersblik weer op vooruit en we kunnen in dat proces een rol van betekenis spelen. We leveren niet alleen goed werk, maar zetten ook een prima kopje koffie. Of thee zoals u wilt. U bent meer dan welkom op onze nieuwe locatie om eens vrijblij-vend kennis te maken. Dan kunt u meteen ontdekken of we bij elkaar passen. U als ondernemer en wij als ondernemende dienstverlener. Interesse? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen voor een oriënterende kennismaking.”

Röntgenlaan 15
2719 DX Zoetermeer
079 - 342 99 42
info@louwers.net
www.louwers.net