Thijs brand

Het zijn opmerkelijke tijden in fietsland. Service en communicatie zijn nóg belangrijker geworden. Laat dat maar aan Maurice Lieshout en zijn team van Bike Totaal Thijs Brand over! Ondanks de gekte op de markt kan deze fietsenwinkel wél fietsen uit voorraad leveren. Juist nu is het cruciaal om jezelf te blijven onderscheiden!

Lekker in de zomervakantie erop uit!

VIJF JAAR GARANTIE
Een voorbeeld van iets extra’s dat Bike Totaal Thijs Brand biedt, is de drie jaar aanvullende garantie. Bij aanschaf van een elektrische fiets krijg je in plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, nog eens 3 jaar erbij vanuit Bike Totaal. “Zo loop je in de eerste jaren nooit tegen onverwachte kosten aan, zoals een kapotte accu. Een nieuwe accu kost tussen de 500 en 800 euro. Het enige wat daar tegenover staat is één keer per jaar een onderhoudsbeurt om gebreken vroegtijdig te herstellen. Een soort APK-keuring. Zo blijft je fiets in orde en rij je veel veiliger en comfortabeler.”

DOE EEN PROEFRIT
Een proefrit op een van de vele nieuwe fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en tweedehands fietsen is altijd mogelijk. “We hebben verschillende merken, zodat men goed kan vergelijken welke fiets het beste past. Een fiets is net als een schoen, die moet goed passen.”

Thijs brand

ACTIES
Veilig inklapbaar en eenvoudig te monteren en te gebruiken

Thule EasyFold XT 2 fietsendrager voor op de trekhaak is een volledig opvouwbare, compacte en gebruiksvriendelijke fietsendrager voor op de trekhaak voor een breed scala aan fietsen en e-bikes. Het laden van zware fietsen gaat moeiteloos met de optionele oprijgoot. Deze fietsendrager is kantelbaar waardoor je zelfs met de fietsen erop volledig toegang hebt tot de kofferbak. Vouw de fietsendrager tot een compact formaat en berg hem op in de kofferbak. Voor ongebruikelijke fiets geometrieen heeft thule een optionele frame adapter zodat elke fiets mee kan. Wilt u de fietsendrager testen kom dan langs bij Thijs Brand.
Vouwafmeting 63 x 31 x 69 cm. Nu van € 819,95 voor € 689,00

Uebler F24, de lichste en compactste fietsendrager
Deze fietsdrager is niet kantelbaar, gewicht 12 KG en gemakkelijk te monteren. De fietsendrager wordt verticaal op de kogel geplaatst en vervolgens gekanteld en vergrendeld. Genoemde vergrendeling werkt dus zonder hefboom en maakt montage heel erg eenvoudig. Een ideale vergrendeling wanneer je over minder kracht beschikt. Veel mogelijkheden om gemakkelijk de fietsen op de fietsendrager te plaatsen door de gemakkelijk te verplaatsen framehouders op de brede U-beugel op de fietsendrager. Optioneel te verkrijgen, opbergtas en oprijgoten.
Vouw afmeting: 61 x 20 x 60 cm, maximaal draaggewicht 60kg. Nu voor € 539,00

De Uebler is tevens ook in een kantelbare uitvoering te koop (i21) hiervan is het gewicht 13 KG en deze kost € 729,00

 

Acties geldig t/m 30 juli 2022

BIKE TOTAAL THIJS BRAND 
Van Stolberglaan 45-47
2713 ES Zoetermeer
079 - 820 02 95
zoetermeer@thijsbrand.nl
www.thijsbrand.nl