BALSOBE

Met deze kou naar een schoonheidsspecialist? Nu de zon minder fel schijnt, doen! Zeker nu! Balsobé Huidspecialisaties en Huidverzorging plant rond de wintermaanden vooral behandelingen om huidoneffenheden aan te pakken. Dit in verband met de geneestijd van zo’n 8 weken én om verkleuring te voorkomen. Maak dus zo snel mogelijk een afspraak!

Last van huidoneffenheden? Dit is hét moment om dat aan te pakken!

De barrièrefunctie van jouw huid speelt tijdens deze natte en koude maanden een belangrijke rol. Het zuurstofrijke, warme bloed blijft zo dicht mogelijk bij de vitale delen van het lichaam waardoor de huid minder zuurstof krijgt. Hierdoor kan zelfs een gezonde huid schade oplopen en geïrriteerd raken. “Maar het effect op een probleemhuid is nog veel groter. Daarom vraagt met name de probleemhuid in deze periode extra zorg. Met een enkele pHformula-behandeling worden de huidproblemen al minder, maar juist de toe-passing in kuurvorm zorgt, in combinatie met de thuisverzorging, voor verbazingwekkende resultaten”, geeft Eva van Balsobé aan.

BALSOBE

HUIDONEFFENHEDEN?
Huidproblemen zoals pigmentatie, couperose (gesprongen adertjes), rosacea (gesprongen adertjes met ontstekingen), pigmentvlekken en (steel)wratten worden veelal in de wintermaanden aangepakt. “De behandelingen kunnen al dan niet tezamen met een gezichtsbehandeling ondergaan worden. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van diverse zuren (purific, melk, mandelic, fruit), maar het is ook van belang om de genezende en verzorgende producten thuis te gebruiken. De behandelingen met pHformula geven het beste resultaat wanneer zij in kuurvorm worden toegepast én als ook thuis de juiste producten gebruikt worden, onder meer reiniging, serum en crème.”

GOED VOORBEREIDEN
“Om de huid op de behandeling voor te bereiden, start men twee weken vóór de kuur of een enkele behandeling thuis met het gebruik van (na de reininging met Foam cleanse en Power mist) Active formula. De natuurlijke mix van plantenextracten en melkzuur van Foam cleanse reinigt de huid effectief en verwijdert niet alleen make-up, maar ook overtollig talg en de vervuiling van de dag”. Active formula is speciaal ontwikkeld als voorbereiding op de resurfacing-behandelingen. Het reguleert de pigmentaanmaak en de celdeling, stimuleert de collageenaanmaak, heeft een mild peelend effect en versterkt de natuurlijke bescherming van de huid.

BETER EFFECT
Het is belangrijk om ook voor de behandeling thuis met deze producten te beginnen. Zo wordt de huid optimaal voorbereid. De werkstoffen van de behandeling kunnen dan nog dieper in de huid doordringen, waardoor huidproblemen van binnenuit worden aangepakt. “Het effect van de behandeling is hierdoor nóg groter en de hersteltijd van de huid wordt verkort. Al direct na de behandeling ziet de huid er heel mooi, glanzend en strak uit.”

NAZORG
Vervolgens komt het aan op de nazorg. Dat is veel belangrijker dan men denkt. Een klant komt immers slechts één keer in de 4 tot 6 weken bij Balsobé, maar de verzorging hoort verder elke dag thuis gebeuren. Zo krijg je een langdurig resultaat!

BALSOBÉ
Absrechtstraat 45
2729 AW  Zoetermeer
06 15 34 1718
eva@balsobe.nl
www.balsobe.nl