Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - OKTOBER 2019

altijd bekend

Welk bedrijf wil nou niet altijd bekend zijn? Altijd bekend bij de doelgroep en altijd bekend bij potentiële medewerkers. Dat gebeurt niet zomaar. Daar is uiteraard een sterk staaltje
marketing voor nodig. Als
ondernemer ben je het liefst de hele dag bezig met je corebusiness en
wil je je helemaal geen zorgen maken over het feit of je genoeg
aan marketing doet. En dat is precies waar het marketingbureau Altijd Bekend om de hoek komt kijken!

Lansingerlanders, hoe gaat het met jullie marketing?

Socialmediamarketing, contentmarketing, Google optimalisatie (SEO), Google advertenties (SEA). Noem het allemaal maar op. De gemiddelde MKB’er heeft niet de tijd of de kennis om het allemaal zelf te regelen. Altijd Bekend van mede-oprichters Lars Blommers en Dennis Kleijn heeft dat wél. Het team bestaat uit 8 marketeers en is samen met zusterbedrijf Fluxility gevestigd in Zoetermeer. Fluxility is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam. Hét adres voor de ontwikkeling van onder meer mobielvriendelijke websites, mobiele apps, registers, platformen en andere maatwerkapplicaties.

altijd bekend

HET VOLLEDIGE PLAATJE
“Door Fluxility hebben we affiniteit met online marketing, maar we kijken veel breder”, geeft Lars aan. “Offline marketing kan ook een belangrijke rol spelen. Het gaat om het doel dat je als bedrijf voor ogen hebt, hoe gaan we dat realiseren? Dan kan bijvoorbeeld flyeren op straat of voetbalclubs CVV Berkel en BVCB sponsoren de oplossing zijn. Het is belangrijk om te weten wie de doelgroep is, welke informatie zij nodig hebben en via welk middel zij te bereiken zijn. Wij presenteren vervolgens het plan. Soms worden we dan aangekeken en denken ondernemers: maar wie gaat dit doen? Altijd Bekend kan het voor je invullen, want onze marketeers overzien het volledige plaatje.”

“Altijd Bekend is  jouw marketingafdeling  op afstand”

POTJE SPARREN?
Lars en Dennis hebben, niet geheel onbelangrijk, oprecht plezier in hun werk. “Als ik op vakantie bij het zwembad lig, denk ik na over het verdienmodel van het all-inclusive hotel. Welke uitdagingen heeft het bedrijf? Wij verdiepen ons daar graag in. Daar krijgen wij energie van”, aldus Dennis, die als directeur marketing en sales een ex-werkgever hielp groeien van 10 naar 300 medewerkers. “Alle uitdagingen van een MKB-ondernemer heb ik al overwonnen.” Lars vult aan: “De professionele MKB is onze doelgroep, maar we zijn er eigenlijk voor elk bedrijf dat ondersteuning nodig heeft op marketing-gebied. We zijn er voor ondernemingen zonder marketingmedewerker en bedrijven die wel voorzien zijn, maar graag een keer willen sparren.” Dennis vat het mooi samen: “Altijd Bekend is jouw marketingafdeling op afstand.”

ALTIJD BEKEND 
Het marketingbureau van Lars Blommers en Dennis Kleijn is voor MKB-ondernemers hét aanspreekpunt op marketinggebied, zowel online als offline. 

Gaardedreef 187
2723 AZ Zoetermeer
079 - 333 30 30  
welkom@altijdbekend.nl    
www.altijdbekend.nl