Thijs Brand

‘Goede service’, ‘altijd tijd voor klanten’ en ‘deskundig advies’. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Bij Biketotaal Thijs Brand Tweewielers Zoetermeer wél. De vestiging in winkelcentrum Vijverhoek werd door klanten verkozen tot beste Biketotaal-winkel van Nederland!

Komt de beste fietsenwinkel van het land uit Zoetermeer?

Het is zelfs dubbel feest bij Biketotaal Thijs Brand. Moederbedrijf Biketotaal won namelijk eerder dit jaar, met ruim 140 winkels in Nederland, de prijs van beste winkelketen in 2022. Beste winkelketen en beste vestiging... Je zou dus kunnen zeggen dat Biketotaal Thijs Brand de beste fietsenwinkel van het land is. “Dat hoor je mij niet zeggen”, blijft eigenaar Maurice Lieshout nuchter. “We willen onszelf vooral niet op de borst kloppen. Niemand is ‘de beste’. Ouderwetse service en nazorg brengen je wel het verst. Er kan altijd iets fout gaan, maar het gaat erom hoe je het daarna oplost.”

Thijs brand

TROTS OP TEAM
Lieshout is trots dat hij en zijn team de titel met prijs (een teamuitje t.w.v. € 500 euro) in ontvangst mocht nemen. “We hebben de afgelopen twee jaar tijdens corona er heel hard aan gewerkt om alles soepel en gladjes te laten verlopen. Dit vergde van ons allemaal aanpassings- en doorzettingsvermogen. Dat maakt het compliment nóg groter. Ondanks de vele problemen tijdens corona, blijven wij in oplossingen denken. De communicatie naar onze klanten toe was altijd duidelijk. Als een onderdeel langer onderweg was, belden wij gewoon even op om dat door te geven. Sommige klanten zijn ons al bijna 50 jaar trouw. Dat zegt genoeg. Ik wil onze klanten bedanken voor hun beoordelingen en vertrouwen in onze winkel. Datzelfde geldt voor onze vestiging in Leidschendam, de grotere broer, onder leiding van mijn compagnon Dennis Brand.

TOTAALCONCEPT
Nieuwe fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, tweedehands fietsen, fietsaccessoires, fietsreparaties en ga zo maar door. Biketotaal Thijs Brand biedt, zoals de naam verklapt, het totaalconcept op fietsgebied. Lieshout hoopt dan ook dat 2023 ‘normaler’ verloopt, maar dat is lastig te voorspellen. Vooral gezien de huidige onrust in China, waar 85 procent van de onderdelen vandaan komt. In 2023 is Biketotaal Thijs Brand 10 jaar geleden heropend. Voor het samengaan van Lieshout en Thijs Brand bestond de fietsenwinkel al meer dan 40 jaar in Zoetermeer. Dat komt dus in totaal uit op 50 jaar. “Met onze trouwe klanten willen we dit mooie jubileum vieren.”

BIKETOTAAL THIJS BRAND
TWEEWIELERS ZOETERMEER

Van Stolberglaan 45-47
2713 ES Zoetermeer
079 - 820 02 95
zoetermeer@thijsbrand.nl
www.thijsbrand.nl