Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - 2024

HAARSTUDIO DA NANCY

Al veertig jaar zit Nancy de Wit in het kappersvak. Als klein meisje droomde zij om eens een eigen Haarstudio te openen. Haar kapperservaring heeft zij, na haar opleiding, eerst opgedaan in een kapsalon in Zoetermeer. “Maar na enige tijd wilde ik voor mezelf beginnen”.

Knippen doe ik met mijn hart

“Ik wilde graag in mijn eigen omgeving een Haarstudio beginnen. Mijn vader heeft toen in huis de bovenste verdieping omgetoverd tot een prachtige salon. Haarstudio Da Nancy was geboren. Hier ontvang ik mijn klanten en verzorg ik hun haren met liefde”, legt Nancy enthousiast uit.

HIGHLIGHTS
Nancy is een gediplomeerd allround dames-, kinder- en herenkapster. “U kunt naar wens door mij uw haren laten wassen, knippen, verven en föhnen. Ook zet ik folies voor wat meer natuurlijke speling in het haar.Voor het verven gebruik ik het merk Vitality’s. Het is een Italiaans merk. Naast dat dit een fijn merk is om mee te verven, gebruik ik het ook omdat ik gedeeltelijk Italiaanse ben”, legt Nancy lachend uit.

HAARSTUDIO DA NANCY

AANDACHT
Persoonlijke aandacht vindt Nancy heel belangrijk. “Natuurlijk hoor ik veel privé-verhalen van mijn klanten, ook hier is aandacht voor. Zelfs vriendinnen spreken in mijn Haarstudio met elkaar af. Zo slaan ze twee vliegen in één klap; een totale haarverzorging en ondertussen kletsen ze gezellig bij!”.

MAATSCHAPPELIJKE INZET
Nancy vindt het ook belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten voor Zoetermeer. Zo doet zij mee met ‘Meesterschoenmaker Tico on Tour’! Één maal per jaar gaat zij mee met Tico langs verzorgingshuizen in Zoetermeer om de haren van bewoners gratis te knippen. Ook helpt zij een handje mee met de rolstoelvierdaagse. “De ouderen onder ons verdienen die aandacht!”, besluit Nancy haar verhaal.

HAARSTUDIO DA NANCY
06 - 423 605 64
haarstudiodanancy@gmail.com
www.haarstudiodanancy.nl