STOOP

Hans Stoop. Al 30 jaar combineert de tandprotheticus ambachtelijk vakmanschap met innovatieve tandtechnieken. Het resultaat? Een volledige gebitsprothese die niet meer van een echt gebit te onderscheiden is. Wat is eigenlijk het verschil tussen een tandtechnicus en een tandprotheticus? “Een tandtechnicus werkt in opdracht van de tandarts, terwijl wij zelfstandig volledige gebitsprothesen mogen vervaardigen zonder verwijzing,” vertelt Hans.

Klikvaste gebitsprothese resulteert in stralende lach!

“Je uiterlijk is de eerste indruk. Een lelijk gebit kan je zelfvertrouwen dus behoorlijk aantasten. Zo houden veel mensen uit schaamte een hand voor hun mond als ze lachen. Gelukkig bieden onze volledige gebitsprothesen dan uitkomst. Wij laten mensen weer onbezorgd praten en lachen! Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een implantaat als klikvaste oplossing voor een gebitsprothese. Er moet dan nog wel voldoende kaakbeen aanwezig zijn. Als we geen complicaties verwachten, start onze samenwerking met de implantoloog die de implantaten aanbrengt in de kaak. De voordelen naast een stralende lach zijn duidelijk: het kauwvermogen verbetert en pijnlijke plekken verdwijnen.”

INVESTEREN IN DE TOEKOMST
De appel valt niet ver van de boom. Zoon Raymond volgt inmiddels de opleiding en daarnaast doet hij dagelijks praktijkervaring op. “De jeugd heeft de toekomst en daarnaast investeren we in geavanceerde apparatuur zoals cad-cam. De vervaardiging van een gebitsprothese hebben we dus geheel in eigen hand. Verder scannen we afdrukken waarmee de afdruklepels en beetplaten worden geprint. Zo is het resultaat nog efficiënter. Tot slot ben je hier ook welkom voor noodreparaties!”

Rokkeveenseweg 32A
2712 XZ Zoetermeer
079 - 361 45 76
tppstoop@xs4all.nl
www.stooptandprotheticus.nl

Openingstijden alleen op afspraak: ma t/m don van 8.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. Vrijdag gesloten. Weekenddienst: 085 - 822 31 13!