Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - 2024

Wim van der ham keukens

Sinds 1959 is Wim van der Ham Keukens een begrip in de regio. Het sympathieke familiebedrijf begon in de Theresiastraat te Den Haag en opende in 1998 een filiaal in Het Woonhart van Zoetermeer. “Tien jaar geleden was de verhuizing naar de Wattstraat een logische stap,” vertelt Willem van Capelleveen. “De administratie, inkoopgroep, logistiek en showroom bevinden zich op één locatie. Een bundeling van krachten met pure passie voor keukens die in Zoetermeer al meer dan 25 jaar gedeeld wordt met onze trouwe klantenkring. Een kwestie van vertrouwen, kwaliteit, snelle levering én innovatie.”

Keukencentrum Wim van der Ham viert 65-jarig jubileum met spetterende acties!

Welke conclusie kun je trekken na 26 jaar Wim van der Ham Keukens in Zoetermeer? “We hanteren nog steeds het motto: “Het kopen van een keuken moet een feestje zijn.” Je koopt namelijk niet iedere dag een nieuwe keuken. Klanten komen met een idee en daar ligt nu precies onze uitda-ging. Stap-voor-stap meedenken is onze passie. In een ongedwongen sfeer vertalen we ideeën en wensen naar een realistische 3D-impressie. Persoonlijke smaken verfijnen we, inclusief de keuze van de meest geschikte keukenapparatuur. Zo is in onze showroom de compleet vernieuwde Siemens Studioline al te bewonderen. De vraag: “Wat wil je met je keuken?” kunnen we met onze expertise heel goed beant-woorden.”

WIM VAN DER HAM KEUKENS

VIER VERSCHILLENDE MERKEN
“In onze showroom presenteren we keukens van vier verschillende merken in ruime opstellingen. We houden de markt scherp in de gaten en springen in op innovatieve keukenmerken. Voor het hogere segment is het exclusieve Italiaanse topkeukenmerk Composit duidelijk een verlengstuk van onze andere merken. Zij verzinnen ieder jaar wel een verrassend, nieuw concept zoals keukens met ronde vormen. Hun assortiment is dan ook uitermate geschikt voor design-liefhebbers.”

MAATWERKCOLLECTIE
“Het Duitse merk Artego staat al jaren garant voor keukens van uitstekende kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ons huismerk Smart Collection is een puur Nederlands concept met een zeer brede maatwerk-collectie voor ieder budget. Het omvat o.a. een houtlijn-programma vanaf massief tot gefineerd in 1950 NCS-kleuren verkrijgbaar in zijdeglans, structuur-, hoogglanslak tot ultramat. Zo zijn naast groen, aardetinten dé trend van 2024. De Smart Collection heeft een stoere, robuuste en indu-striële uitstraling en is verkrijgbaar in acht stijlen. Je kunt er dus alle kanten mee op.”

HANDGEMAAKT
“Met het Nederlandse merk Mereno kunnen we alles op het gebied van hout realiseren. Keukenwensen komen uit met de handgemaakte keukens door meubelmakers die hun vak tot in detail beheersen. Een kwestie van vakmanschap is meesterschap. Van nostalgisch tot ultramoderne design-keukens.”

SNELLE LEVERTIJD & MONTAGE
“We zijn realistisch en beloven onze klanten geen koeien met gouden horens. Zo is de levertijd inclusief montage van onze keukens tussen de zes en tien weken. Inmiddels bestaan we als familiebedrijf 65 jaar en blijkbaar doen we dat goed. Ons feestje willen we graag met onze klanten vieren. Houd onze website en de media daarom goed in gaten voor de jubileumacties! Of maak een afspraak in onze showroom. Je bent van harte welkom.”

WIM VAN DER HAM KEUKENS
Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900

Theresiastraat 168-178 
2593 AT Den Haag
070 - 383 50 10

info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl