just notarissen

Vanaf 1999 is Just Notarissen in Zoetermeer gevestigd. Succesvol en dat is een understatement. Het geheim? Rond 2012 werd de focus gelegd op vlijmscherpe tarieven gekoppeld aan persoonlijke aandacht en uitmuntende service. Iedere notaris doet hetzelfde. Waarom zou je meer betalen?

Just Notarissen maakt een flitsende start in 2021!

De groeiambitie resulteerde in een reeks verhuizingen. Op 16 maart 2020 verhuisde Just Notarissen met een handicap: Covid-19 van Bredewater naar de Einsteinlaan 50 in Zoetermeer. Het goedkoopste notariskantoor van Nederland is klaar voor de toekomst met een nieuw gebouw van 6000 m2 waar de efficiënte en moderne werkwijze nog beter tot zijn recht komt.

Algemeen directeur Camillus Overmeire blikt terug op de afgelopen periode. “Onze trein dendert met de focus op de toekomst nog steeds in volle vaart door. We richten ons sinds januari op een reorganisatie, zodat de taken nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Corona bleek ondanks de sombere voorspellingen geen spelbreker in onze groeiambitie. Uiteraard hebben we de RIVM-maatregelen uiterst serieus genomen. Uiteindelijk zijn we zelfs ondanks de coronacrisis exorbitant gegroeid. Met vijf notarissen en elf kandidaat-notarissen nestelt Just Notarissen zich inmiddels in de top 30 van grote, gerenommeerde notariskantoren van Nederland. Bovendien zijn we door het kadaster officieel uitgeroepen tot het grootste onroerend goed kantoor van Nederland en daar zijn we natuurlijk uitermate trots op. Elf jaar geleden kozen we voor een andere koers en als je dan ziet wat er in die tijd gebeurd is. Dat is echt ongelofelijk en het houdt niet op. Ook nu kunnen we weer spreken van een flitsende start in 2021!”

just notarissen

PROFILEREN WERPT ZIJN VRUCHTEN AF 
“Naast de vlijmscherpe tarieven hebben we ons geprofileerd door de presentatie van JUST. Ons logo prijkt bijvoorbeeld reuzegroot op de gevel. We laten ons duidelijk zien in Zoetermeer. Onze naamsbekendheid hebben we ook te danken aan de ondersteuning van diverse maatschappelijke en culturele projecten. Zo zijn we sponsor van o.a. het Bevrijdingsfestival, Zoetermeer Culinair, Zoetermeer Jazz, Zoetermeer Blues, de Winterfair en voetbalvereniging DSO. Wie zijn we? Wat doen we? Uiteindelijk werd JUST de naam én het logo. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. JUST wordt inmiddels, niet alleen in de regio, automatisch geassocieerd met een notariskantoor. De gedachte erachter is:  Zoek je een notaris? Dan ga je naar JUST!”

FOCUS OP DE TOEKOMST
“Ons betrokken team van bijna 100 man werkt dagelijks op kantoor. Dat is gewoon praktischer. We zijn namelijk een proceskantoor en dossiers gaan heel snel van hand tot hand. Gelukkig zijn we nauwelijks geraakt door Covid-19, terwijl er toch zo’n 120.000 cliënten per jaar over de vloer komen. Zij kunnen bij ons terecht voor o.a. familie- en erfrecht, ondernemingsrecht en onroerend goed. Zo was de vraag naar hypotheekverhogingen gigantisch, omdat mensen massaal gingen verbouwen.”

“Met het oog op de toekomst en stabiliteit binnen JUST hebben we een dagelijks bestuur en afdelingshoofden aangesteld. Verder is er een duidelijke taakverdeling gemaakt over financiën, commercie en automatisering. We zetten een complete organisatiestructuur op die voor continuïteit binnen het bedrijf moet gaan zorgen. Zo krijgen we nog meer grip op de organisatie en kunnen we weer doorgroeien.”

Einsteinlaan 50
2719 ER Zoetermeer
079 - 323 97 61
zoetermeer@justnotarissen.nl
www.justnotarissen.nl