Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - MEI 2020

etene met gemak

Nu boodschappen doen niet meer zo vanzelfsprekend is bezorgd Wytze, samen met zijn vaste bezorgers, op een veilige manier de koelverse maaltijden van Eten met gemak. Bezorgen tot aan de voordeur of indien nodig gewoon tot in de koelkast, verteld Wytze. Dit alles natuurlijk volgens de regels van het RIVM.

Juist nu waarderen steeds meer mensen de verse, gezonde én lekkere maaltijden van eten met gemak!

EXTRA GEVARIEERD DOOR ZELF SAMENSTELLEN
Eten met gemak biedt u de unieke mogelijkheid om de maaltijd zelf samen te stellen. Dagelijks kunt u een keuze maken uit verschillende soorten vlees of vis (soms aangevuld met een vegetarische variant), drie soorten aardappelen of rijst en drie soorten groenten. Naast deze mogelijkheid is er altijd nog een keuze uit twee eenpansgerechten. Voor elk wat wils, zeggen wij bij Eten met gemak. Is het kauwen of snijden moeilijk voor u dan passen we de consistentie per component voor u aan. De maaltijden van Eten met gemak worden bereid met zoveel mogelijk verse, seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Onze koks bereiden de gerechten in onze professionele keuken en ze gebruiken bovendien zo min mogelijk zout. Na het koken worden de maaltijden direct verpakt, kort na-verhit en vervolgens snel gekoeld zodat vitamines, voedingsstoffen en smaak optimaal bewaard blijven. Door deze werkwijze kunnen de maaltijden eenvoudig 7 dagen bewaard worden in de koelkast. Iedere week stellen onze koks nieuwe menu’s samen, waardoor we u een grote variatie aan voor- hoofd- en nagerechten bieden. Heeft u een dieet, of een dagje zonder vlees? Wij hebben een passend menu voor iedereen!

eten met gemak

SERVICE EN FLEXIBEL LEVEREN
Eten met gemak levert de maaltijden eenmaal per week. In Zoetermeer en omgeving is dit op maandag of donderdag. Afrekenen kan veilig, via een incassomachtiging of contactloos pinnen bij de bezorger

UITPROBEREN?
Eten met gemak heeft de proefbox voor € 14,95. De box bevat 3 hoofdmaaltijden. We helpen u graag deze naar eigen wens samen te stellen. Liever een box uitgebreid met drie voor- en nagerechten? Deze kost € 17,95. O ja, Eten met gemak heeft geen minimale afname*, en geen abonnement, lekker en gemakkelijk.

* bij minder dan vier maaltijden per week wordt € 2,99 bezorgkosten in rekening gebracht.

ETEN MET GEMAK
Verse en gezonde gerechten, persoonlijke bezorging, mogelijkheden voor diëten en voedingsgewoonten én geen abonnement en veilig betalen. Dat is Eten met gemak. Liever eerst proberen? Bestel dan een (dieet)proefbox, met drie verschillende maaltijden, voor slechts € 14,95.

079 - 820 03 99
wytze@etenmetgemak.nl
www.etenmetgemak.nl/wytze