Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 6 - SEPTEMBER 2021 WOON

Thijs brand

Het zijn opmerkelijke tijden in fietsland. Service en communicatie zijn tijdens corona nóg belangrijker geworden. Laat dat maar aan Biketotaal Thijs Brand over! Ondanks de gekte op de markt kan deze fietsenwinkel wél fietsen uit voorraad leveren. Juist nu is het cruciaal om jezelf te blijven onderscheiden!

Juist nu alles uit de kast trekken voor de fietsliefhebber

In de afgelopen dertig jaar heeft Maurice Lieshout het niet eerder zo gek meegemaakt. Door corona is er een groot fietsen tekort. In het buitenland zijn plotseling veel meer mensen gaan fietsen. “In de grote steden wil opeens iedereen een fiets”, vertelt Maurice Lieshout, al acht jaar eigenaar van Biketotaal Thijs Brand.

“Ondanks het tekort krijgen wij nog steeds veel fietsen binnen, 2/3 van alle fietsen hebben wij nu weer op voorraad.. Voor specifieke eisen, zoals een bepaalde kleur en hoogte, kun je wel een iets langere levertijd verwachten. Maar we hebben altijd een andere oplossing, een goede vervanger klaar staan.” Alleen voor sportfietsen wordt het een lastig verhaal, geeft Maurice aan. “Onlangs bestelde ik een sportfiets, maar die komt pas januari 2023 binnen.”

Thijs brand

BETROKKEN
De Zoetermeerder doet er nog steeds alles aan om zijn klanten tevreden te laten vertrekken. “Wij zijn emotioneel bij onze klanten betrokken. Wij willen in de toekomst misschien iets gaan uitbreiden, maar blijven altijd onszelf door onze persoonlijke benadering. Overal gaat een keer iets fout, ook bij ons, maar wij doen er alles aan om het samen op te lossen.”

VIJF JAAR GARANTIE
Nog een voorbeeld van iets extra’s dat Biketotaal Thijs Brand biedt, is de drie jaar aanvullende garantie. Bij aanschaf van een elektrische fiets krijg je in plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, nog eens 3 jaar erbij vanuit Biketotaal. “Zo loop je in de eerste jaren nooit tegen onverwachte kosten aan, zoals een kapotte accu. Een nieuwe accu kost tussen de 500 en 800 euro. Het enige wat daar tegenover staat is één keer per jaar een onderhoudsbeurt om gebreken vroegtijdig te herstellen. Een soort APK-keuring. Zo blijft je fiets in orde en rij je veel veiliger en comfortabeler.”

OP ZOEK
Biketotaal Thijs Brand werkt al jaren met een gemotiveerd en gediplomeerd team. Helaas is er niet alleen een tekort aan fietsen, maar ook aan fietsenmakers, waardoor bijvoorbeeld wachttijden voor reparaties oplopen. “Maar voor een spoedreparatie maken we tussendoor altijd even tijd. Ik werk al dag en nacht, meer kan ik niet doen. We zijn daarom geïnteresseerd in goede fietsenmakers.”

DOE EEN PROEFRIT
Een proefrit op een van de vele nieuwe fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en tweedehands fietsen is altijd mogelijk. “We hebben verschillende merken, zodat men goed kan vergelijken welke fiets het beste past. Een fiets is net als een schoen, die moet goed passen.”

Van Stolberglaan 45-47
2713 ES Zoetermeer
079 - 820 02 95
zoetermeer@thijsbrand.nl
www.thijsbrand.nl