Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 3 - MAART 2022 GEZONDHEID

BOUWHOF

Bouwhof, bezig met je huis. Binnen én buiten. De lente lonkt. Wolken maken plaats voor blauwe luchten en bloemen schieten voorzichtig uit de grond. Het weer wordt zachter en de zon gaat feller schijnen. Na de donkere wintermaanden gooien we onze tuin- en balkondeuren open en willen we optimaal genieten van het buitenleven zoals we dat op vakantie in warme landen gewend zijn.

Je vakantiegevoel begint met de tuinmeubelen van Bouwhof!

Ook in je eigen tuin of op je balkon kun je het ultieme vakantiegevoel met een comfortabele loungeset en zomerse accessoires naar eigen smaak nabootsen.“Mensen zien hun tuin, balkon of terras steeds meer als verlengstuk van hun woning”, vertelt Jan Bart Huurman die vorig jaar de afdeling Tuinmeubelen bij Bouwhof heeft geïntroduceerd. “Met succes, want de voorraad loungesets, zwembaden en jacuzzi’s was al heel snel uitverkocht. Al had dat natuurlijk ook te maken met de perikelen rondom het Suezkanaal waardoor de aanvoer moeizaam verliep. Gelukkig hebben we daar nu geen last meer van. Op 23 maart jongstleden zijn er nog drie containers met loungesets en zwembaden vanuit Sjanghai in Rotterdam aangekomen.”

TREND IS ALUMINIUM, MAAR WICKER BLIJFT OOK POPULAIR 
“Garden Impressions, van topkwaliteit, biedt volop keuze in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. De voorkeur van onze klanten gaat steeds meer uit naar de aluminium loungesets met een beschermende waterafstotende poedercoating en bijvoorbeeld teaklook armleggers. Aluminium is onderhoudsvriendelijk, stijlvol, zeer duurzaam en licht, zodat verplaatsing een fluitje van een cent is. Daarnaast is er ook nog volop vraag naar de klassieke wicker loungesets. Wicker heeft een luxe uitstraling, is ijzersterk, nagenoeg onderhoudsvriendelijk en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Alle bijbehorende kussensets hebben een vuil- en waterafstotende coating, zodat ze een licht regenbuitje kunnen verdragen. Al adviseren we om de kussens droog op te bergen. Uiteraard verkopen we ook hoezensets, zodat je de kussens buiten kunt laten liggen.”

BOUWHOF

ZOMERGEVOEL COMPLEET MAKEN
“Als de dagen langer en zonniger worden, stijgt ook de vraag naar de barbecues van het topmerk Weber. Er zijn trouwens steeds meer mensen die ook bij wat minder mooi weer experimenteren met een gas-, houtskool- of elektrische barbecue. Je kunt hier zelfs een complete tuinkeuken aanschaffen. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid assortiment Weber accessoires in huis. Kortom, de juiste barbecue die past bij jouw buitenleven vind je hier ongetwijfeld.”

EVEN AFKOELEN MET BESTWAY!
“Tegenwoordig is de ultieme droom een zwembad, hottub of jacuzzi in je tuin. Onbetaalbaar? Natuurlijk kun je het zo duur maken als je zelf wilt, maar voor ieder budget biedt Bestway verrassende mogelijkheden. De hoezen zitten er trouwens standaard bij en uiteraard verkopen we ook de onderhoudsproducten, zodat je de PH-waarde van het water op peil kunt houden. Zie jij jezelf al dobberen met een zomers drankje in je hand?”

OOK KAPSCHUREN, VERANDA’S EN TUINHUIZEN
“Met name de veranda is de afgelopen jaren razend populair geworden. Zo kun je, als het ’s avonds wat afkoelt, nog langer genieten van het buitenleven en onder de overkapping staan je tuinmeubelen en barbecue beter beschermd tegen de weersinvloeden. Inspiratie opdoen? Ontdek de tuinverblijven van Woodvision bij Bouwhof!”

Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 – 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl