QREDITS

Ondernemen zit al in je; nu nog het beste eruit halen! Wil je full-time gaan ondernemen in de IT of een van de andere sterke sectoren in Zoetermeer? En ga je werk maken van jouw ondernemersplan? Toon dan je belangstelling voor deelname aan de Qredits Ondernemersschool die start in april 2021. De voorinschrijving is geopend.

Inspirerend programma voor ondernemers in spe

In de Ondernemersschool, ontwikkeld door Qredits, word je begeleid bij het schrijven van een goed ondernemingsplan, ga je kennis opdoen van alle facetten van het ondernemerschap en zet je een serieuze volgende stap. Deelnemers ontdekken hun kwaliteiten, maar ook hun zwaktes en kunnen daarop inspelen en er rekening mee houden tijdens het ondernemen.

HELEMAAL KLAARGESTOOMD
Het programma neemt ondernemers in spe mee in de eerste fase van het ondernemer worden. Je schrijft klassikaal je ideeën uit, spart met je mededeelnemers over je doelgroep, leert pitchen over je bedrijf en hebt aan het eind van het programma een volledig ondernemingsplan geschreven. Na tien lesweken ben je als deelnemer dus helemaal klaargestoomd om echt aan de slag te gaan met je onderneming.

ONTDEK JE  ONDERNEMERSKWALITEITEN
Met de ervaring die Qredits sinds de start van het Ondernemersschool programma in 2013 heeft opgebouwd, hebben al veel deelnemers hun ondernemerskwaliteiten ontdekt. Vaak hebben de ondernemers in spe ideeën en plannen te over als het gaat om wat voor bedrijf ze zouden willen starten. Maar verder dan de ideeën komt het meestal niet. Deze cursus is voor iedereen die kennis wil opdoen over het ondernemerschap en klaar is voor de eerste stap. En dat op een hele sociale, inspirerende manier. Met concrete opdrachten en in een ongedwongen sfeer.

PLUS VOOR STARTERS IN IT
De gemeente Zoetermeer nodigt met name starters in de Informatie Technologie (IT) uit om deel te nemen aan de Ondernemersschool.

PROGRAMMA
Verzorgen van een professioneel en inhoudelijk goed programma van tien weken bestaande uit:

  • Toegang tot e-learning
  • Ondernemingsplan Schrijven;
  • Lesboek Ondernemerschap, waarbij in tien weken wordt ingegaan op trends en inspiratie, missie en visie van je onderneming, ondernemersvorm | wetten en regels | vergunningen, verzekeringen, marktanalyse, marketingmix, in- en verkoopproces, het financiële plan, belastingen, inschrijving KvK | algemene voorwaarden | administratie en je pitch;
  • Verzorgen van een ervaren docent voor begeleiding van de deelnemers gedurende tien weken en een extra terugkomavond;
  • Verzorgen van vier professionals die de gastlessen voor hun rekening nemen;
  • Uitnodigen van een ondernemer uit de praktijk met een inspirerend verhaal.

DOELGROEP EN PRIJS
Wil je full-time gaan ondernemen in de informatie technologie, bouw & installatietechniek, transport/logistiek of de gezondheidszorg? En ga je werk maken van jouw ondernemersplan? Toon dan je belangstelling voor deelname aan de Ondernemersschool. De gemeente Zoetermeer stelt voor aspirant full-time ondernemers in de hierboven genoemde sectoren kortingsvouchers ter beschikking. Hierdoor kan Qredits deze editie van de Ondernemersschool onder voorwaarden aanbieden voor € 137,50 per deelnemer/ excl. btw. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Overweeg je part-time ondernemerschap? Maak je interesse voor deelname aan een Ondernemersschool dan ook kenbaar. Hiervoor gelden wel andere voorwaarden.

Startdatum, tijden en locatie

Startdatum: dinsdag 6 april 2021

Aanvangstijd: 19:00 uur

Aantal beschikbare plaatsen: maximaal 20 deelnemers

Looptijd: 10 weken

Locatie: Ter Zake Het Ondernemershuis Markt 3, 2711 CZ  Zoetermeer

AANMELDEN
Ben je enthousiast geworden en wil je je graag aanmelden? De officiële inschrijving is nog niet gestart, wel kan je je alvast voorinschrijven via een link op onderstaande site:

https://tzho.nl/ondernemersschool/

In maart nodigen we je dan uit voor een nadere kennismaking. Als je vragen hebt kan je contact opnemen met Irma de Graaff, ondernemerscoach in Ter Zake Het Ondernemershuis, via  079 346 970 of stuur een mailtje naar info@tzho.nl.