INDOFOODS

Ongeveer een half jaar geleden openden Bas Aartsen en Jeffrey Wener de onderneming Indofoods. Restaurant, catering, afhalen en bezorgen in één. Het nieuwe project sloeg direct aan bij liefhebbers, maar veel meer Lansingerlanders zouden de onvervalste Indonesische keuken, met traditionele smaken en verse ingrediënten, eens moeten proberen!

Indofoods, voor een snelle hap of uitgebreid rijsttafelen

Eigenlijk wilde je alleen ‘indo food’ afhalen, maar het is toch veel gezelliger om in het sfeervolle restaurant te eten? Dat is ook wat eigenaren Bas en Jeffrey graag zien. Gewoon gezellig aanschuiven bij Indofoods. Eet je vers gegrilde saté, broodje rendang of complete schotel direct op in het restaurantgedeelte. Dat is toch veel leuker dan thuis voor de buis? “Het is bij Indofoods heel laagdrempelig”, zegt Bas. “Onlangs at een dame aan de bar haar loempia met een glas wijn en nam de rest lekker mee naar huis. Zo ongedwongen is het bij ons. Er zijn zoveel mogelijkheden waarvan veel Zoetermeerders het bestaan niet weten. Even snel een hapje halen of uitgebreid rijsttafelen, het kan allemaal.”

INDOFOODS

OOK CHEF’S SPECIALS
Indofoods biedt herkenbare Indonesische gerechten. Denk aan bites, zoals kippastei en spekkoek, soepen, belegde broodjes, maar ook verschillende schotels met nasi goreng, gado-gado en kip cashew én rijsttafels. In het restaurant kun je naast het gebruikelijke menu ook genieten van chef ’s specials, een wisselend assortiment à la carte gerechten, zoals krokant gebakken vis of buikspek. “Maar die zijn wel betaalbaar. Ze zijn gelijk aan de prijzen die we al hanteren, dus niet boven de 15 euro”, aldus Bas.

DE BESTE SATÉ
Wat dacht je van vers gegrilde saté van de speciale grill? Een betere manier om saté perfect te garen bestaat er niet. “Wij gaan voor kwaliteit en blijven verbeteren”, geeft Jeffrey aan. “Sinds kort bereiden we onze kip cashew zelfs à la carte, niet alleen voor het restaurant maar ook (thuis)bezorgd en afhaal, voor die extra knapperige bite. We krijgen reviews van klanten die nooit deze kwaliteit hadden verwacht, vooral bij het bezorgen niet. Je proeft de persoonlijke aandacht, dat zorgt voor restaurantkwaliteit in de huiskamer.” Indofoods kan zelfs een saté-, borrel-, nasi-, bamipan of schaal mini indosnacks verzorgen. Thuis de pan even opwarmen en klaar. Perfect voor als je visite hebt! Wat dacht je van een rijsttafel catering vanaf 15 personen bij jou thuis of op het werk?

DIT NEEM JE GRAAG MEE 
“We testen zelf de kwaliteit en nemen ook regelmatig iets mee naar huis”, bekent Jeffrey. “Dat neem ik dan mee in een handige kartonnen to-go-box. Die kun je zelf samenstellen en is handig voor onderweg.” Neem nasi, bami of lontong als basis en vul dat aan met groenten, vlees, vis of garnalen. Je kan zelf bepalen wat je erin meeneemt en je kunt vanaf zes euro al klaar zijn. Samen met je collega’s op kantoor of tijdens de ‘pauzewandeling’ genieten van het boxje vol Indonesische lekkernijen. Wanneer is het weer lunchtijd?

INDOFOODS 
Indofoods is het nieuwe concept met restaurant, bezorging, afhalen en catering. Traditionele Indonesische gerechten met verse ingrediënten, voor een betaalbare prijs. De keuken is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.30-20.00 uur, zaterdag 12.00-21.00 uur en zondag van 15.00-20.00 uur.

Wattstraat 48A
2723 RC Zoetermeer
079 - 200 20 70
info@indofoods.nl
www.indofoods.nl