Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 6 - SEPTEMBER 2021 WOON

JUST NOTARISSEN

De ambitie van het notariskantoor Just Notarissen kent geen grenzen. De vlijmscherpe tarieven gekoppeld aan persoonlijke aandacht en uitmuntende service lokken steeds meer cliënten van ver buiten de randstand. Anticiperen is commercieel manager Camillus Overmeire op het lijf geschreven: “Hoe kunnen bijvoorbeeld de handelingen voor een leveringsakte nog efficiënter en sneller verricht worden? Er komt ook een andere generatie aan die het vanzelfsprekend vindt om diensten online te regelen. Waarom zou je daar niet op inspelen?”

Iedere notaris doet hetzelfde. Waarom zou je meer betalen?

“Een bespreking voor een standaard testament zou dus volledig online geregeld kunnen worden eventueel met behulp van beeldschermcommunicatie. Deze efficiënte werkwijze levert onze cliënten louter financieel voordeel op. Wij behoren niet voor niets tot de goedkoopste notarissen van Nederland. Veel mensen onderschatten het werk van een notaris. Ze denken: “Een beetje knippen en plakken en je hebt een nieuw testament”, maar je moet natuurlijk wel weten wat je knipt en plakt. Daar zit een essentieel verschil in. Maar waarom zou je meer betalen voor dezelfde dienst? “Vakmanschap is meesterschap” telt zeker ook voor onze notarissen. Naast de notarissen Arie Jan van der Bijl en Maarten Schils is nu ook notaris Manoj Raghoebarsingh benoemd aan ons kantoor. Daarnaast beschikken we over een toegevoegde notaris en diverse kandidaat-notarissen. Met alle ondersteunende notariële medewerkers draaien we als een geoliede machine en zijn we klaar voor de toekomst!”

IEDERE NOTARIS DOET HETZELFDE. WAAROM ZOU JE MEER BETALEN? GEEN POEHA EN TIERELANTIJNEN
“De reviews over ons op Klantenvertellen liegen er niet om. We komen gewoon uitstekend uit de bus. Of het nu gaat om een leverings-/hypotheekakte, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, voogdijbenoeming of levenstestament. We zijn een professioneel notariskantoor zonder poeha en tierelantijnen. Er zitten geen addertjes onder het gras, we denken mee, geven tips en leveren onze diensten tegen zeer scherpe prijzen. Laatst was hier een echtpaar met een testament uit 1996. De notaris heeft het testament uitgebreid met ze doorgenomen en constateerde dat er niets hoefde te veranderen. Zonder kosten en met een goed gevoel verliet het echtpaar ons pand. Zo kan het dus ook!”

“Onbekend maakt onbemind. Het levenstestament is daar een typisch voorbeeld van. Gelukkig is dat beeld zo langzamerhand aan het veranderen. U wilt er niet aan denken, maar jaarlijks krijgen ongeveer 160.000 mensen te maken met een hersenziekte, een tumor, een hartstilstand of een ongeluk. Ieder uur krijgen vier mensen in ons land de diagnose dementie. Mensen worden op den duur wilsonbekwaam. Dat kan tot juridische en financiële problemen leiden. Met een levenstestament houdt u de touwtjes strak in handen. Ook op het moment dat u het zelf niet meer kunt. Meer informatie vindt u op onze compleet vernieuwde website,” besluit Camillus.

Einsteinlaan 50
2719 ER Zoetermeer
079 - 323 97 61
zoetermeer@justnotarissen.nl
www.justnotarissen.nl