HOME Woonconcepten

HOME Woonconcepten heeft er een extra vestiging bij! De Zoetermeerse vloerenspecialist is sinds enkele maanden ook te vinden in Waddinxveen. Op de nieuwe locatie heeft HOME Woonconcepten zelfs nóg meer te bieden. De naam zegt het al: veel meer dan alleen vloeren!

HOME Woonconcepten nu ook in Waddinxveen: Hier moet je zijn voor inspiratie!

“Er is een psychologische grens tussen Zoetermeer en Waddinxveen”, zegt Arie Vogel, Adviseur van HOME Woonconcepten. “Inwoners uit Waddinxveen gaan naar Gouda, maar niet naar Zoetermeer. Daardoor missen we een groot werkgebied met veel nieuwbouw en renovaties de komende jaren. Vandaar dat wij nu ook in Waddinxveen een vestiging hebben. Ook Zoetermeerders die nog meer inspiratie willen opdoen kunnen natuurlijk hier terecht.”

VLOEREN
In de 300 vierkante meter grote showroom aan de Kanaaldijk 32B in Waddinxveen, vlakbij de Coenecoopbrug, vind je uiteraard allerlei soorten PVC-vloeren, laminaat en vloerverwarming. Daar is HOME Woonconcepten groot mee geworden. “Onze klanten kiezen er doelbewust voor om het werk door ons goed uit te laten voeren en niet zelf een PVC-vloer erin willen leggen.”

HOME Woonconcepten

VEEL MEER
In de showroom is echter veel meer te vinden. Denk hierbij aan staallook deuren, wandbekleding en wand- en plafondafwerking. Met PVC-wandbekleding in de badkamer en het toilet kun je razendsnel renoveren. “Je hoeft namelijk geen tegels van de muur te slaan. Wij verplaatsen het leidingwerk, smeren alles glad en we plaatsen de honderd procent waterdichte wandbekleding van Wallon. Het grote voordeel is dat je geen voegen meer hebt. Dat is veel handiger met schoonmaken.” In plaats van het schilderen of behangen van een muur is er zelfs 3D-wandbekleding. Dat is speciaal behang van natuurlijke producten, dat werkelijk een extra dimensie aan de muur geeft. Hiermee wordt elk interieur tot leven gebracht. Aardkleuren, tinten van bruin, zijn op dit moment zeer populair, geeft Mark aan.

SAMENWERKING
In Waddinxveen is HOME Woonconcepten een samenwerking aangegaan met buurman Keukenloods. “Wij doen voor hen voorbereidend leidingwerk voor keukens. Ook de elektra voorbereiden en stuc-, spuit- en schilderwerk kunnen wij doen.” Het grootste voordeel van HOME Woonconcepten is namelijk het totaalconcept. “Wij kunnen in huis bijna alles doen voor de klant. Hierdoor heb je niet meer met meerdere partijen te maken, maar heb je slechts één aanspreekpunt.”

EXTRA SERVICE
Dat is niet het enige waarin HOME Woonconcepten zich onderscheidt. Een ander voorbeeld is dat de specialist altijd de locatie bezoekt voor een opdracht voor een nieuwe vloer. “Wij gaan altijd eerst bij de klant kijken. We meten zelf op hoeveel vierkante meters het zijn, zodat we een duidelijke offerte kunnen maken. Door dat stukje extra service maken wij het verschil. Dat neemt een grote onzekerheidsfactor bij de klant weg. Wij zijn geen verkopers, maar vloerenleggers die ook verkopen. Door die jarenlange ervaring weten wij alles van onze producten af.”

HOME WOONCONCEPTEN
Kanaaldijk 32B, Waddinxveen, 0182 - 23 99 99
Van Leeuwenhoeklaan 8A, Zoetermeer, 079 - 23 40 777
info@homefloorstore.nl
info@homewoonconcepten.nl
www.homefloorstore.nl
www.homewoonconcepten.nl