Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - 2024

ONDERNEMERSBIJEENKOMST MIJN ZAAK ZOETERMEER

Een Ondernemersbijeenkomst organiseren doen we niet zo maar. Dus toen we de vraag van Natalie en Roy van Dekker Zoetermeer kregen: “Willen jullie met ons een evenement organiseren?”, zeiden wij direct JA!  “Maar”, antwoordden wij: “niet te gehaast, we willen het wel goed voorbereiden”. Natuurlijk stemden zij daarmee in.

Hier worden wij blij van!

En toen was de dag, donderdag 6 juni aangebroken. Niet zomaar een dag: 80 Jaar D-Day én de Europese Verkiezingen. Om 17.00 uur stroomden de gasten (90) binnen en kon ik om 17.25 uur mijn eerste praatje houden in de Tropics. Een prachtig ingerichte zaal met aangrenzend het privé-terras aan het Dekkermeer. Het zonnetje scheen, de cocktails werden geshaked en lekkere hapjes gingen rond. We waanden ons op een eiland.
Een deel van onze gasten, zaten om 17.30 uur aandachtig te luisteren in Lodge at the Lake naar de workshop Communicatie? Iedereen kan het! Vader en dochter, Dick en Skye van Gooswilligen gaven samen een half uur durend interactieve lezing over dit onderwerp.

ONDERNEMERSBIJEENKOMST MIJN ZAAK ZOETERMEER

NIEUW CONCEPT
Als nieuw concept hadden wij bedacht om dezelfde Workshop op twee verschillende tijdstippen te geven: één om 17.30 uur en één om 18.30 uur. Dit werd zeer gewaardeerd en goed bezocht.
Om 18.00 uur begon de officiële aftrap van deze avond in The Bohemian Club. Onze Wethouder Ronald Weerwag gaf acte de présence. Antoinette mocht een aantal vragen aan de Wethouder stellen waarop leuke antwoorden kwamen. Daarna volgde Roy Wunderink, directeur Dekker Zoetermeer en Warmond, met een korte toespraak over het ontstaan van Dekker en waar ze nu staan, gevolgd door een kort filmpje.

ONDERNEMERSBIJEENKOMST MIJN ZAAK ZOETERMEER

GENOTEN
Om 20.00 uur moest het feestje afgelopen zijn. De volgende dag stond er een grote bruiloft gepland. Maar het was zo gezellig dat we nog een half uurtje doorgingen. Daarna was het echt schluss. En konden de medewerkers van Dekker aan de slag om de Tropics en het terras om te toveren tot iets moois!

ONDERNEMERSBIJEENKOMST MIJN ZAAK ZOETERMEER

GOED DOEL
Stichting Muco Friends hadden wij uitgenodigd om tijdens de bijeen-komst bij een tafel gevuld met Muco-aapjes te staan om zo aan-dacht te vragen voor een vreselijke ziekte. Cobi Zuiderwijk heeft twee kleinkinderen met taaislijmziekte oftewel mucoviscidosis en zij strijdt ervoor om ze oud te zien worden. Dit doet zij door o.a. Muco-aapjes te verkopen voor 10 euro per stuk.

ONDERNEMERSBIJEENKOMST MIJN ZAAK ZOETERMEER

BEDANKT LIEVE ONDERNEMERS
En wat hebben Cobi en Joke een geld opgehaald: 565 euro!!!!!! 24 Apen zijn verkocht en 33 apen worden gedoneerd aan de kinderafdeling van het Haga-Ziekenhuis Zoetermeer. De 33 gedoneerde aapjes hebben wij op woensdag 19 juni gebracht op de kinderafdeling van het Haga Ziekenhuis Zoetermeer. Het eerste aapje konden wij meteen aan een hele lieve baby geven.

ONDERNEMERSBIJEENKOMST MIJN ZAAK ZOETERMEER

BLOZEN
En waar we ook zo van moesten blozen zijn de talloze positieve reacties. Onze WhatsApp, emails, social media stonden niet stil. Zo lief, om jullie complimenten te lezen. Dit doet ons goed!

DERDE ONDERNEMERSBIJEENKOMST
Natuurlijk staat er een nieuwe gepland en wel op DONDERDAG 10 OKTOBER A.S. Het precieze programma publiceren wij zo snel mogelijk. We hebben al wilde plannen. Zet de datum alvast in jullie agenda!

GEEN LIDMAATSCHAP
O ja, lid word je niet bij ons. De Ondernemersbijeenkomsten die we organiseren zijn kosteloos. Mocht dit anders zijn, dan vermelden wij altijd het bedrag.

Veel liefs,
Dick en Antoinette
Mijn Zaak Zoetermeer