Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 8 - AUGUSTUS 2023

CATER EN CO

Tegenwoordig verzorgt Marvin Wijnants van Cater & Co met zijn team het hele jaar door BBQ-feesten voor bruiloften, bedrijfs-, familie- en vriendenbijeenkomsten. Wat dacht je van de aankomende feestelijke decembermaand: Een geheel verzorgde BBQ in een mooie aangeklede feesttent!

Het hele jaar door bbq, ook met Kerst!

CATER EN COCater & Co ontzorgt, zodat de gastheer/-vrouw zich bezig kan houden met de genodigden. Wanneer je via ons een barbecue laat organiseren, nemen wij alles mee wat nodig is! Denk hierbij aan borden, bestek, servetten, buffettafels en niet te vergeten de BBQ mét kok die alles vers voor de gasten bereidt. Naast een heerlijk vlees- en/of visassorti-ment leveren we ook diverse sausjes, salades, broden en bijgerechten.

COCKTAILBAR
Uiteraard kunnen wij ook voor verschillende drankjes zorgen. Zelfs een cocktailbar is mogelijk gezien de nieuwe samenwerking met Cocktail Expert. Daarnaast plaatsen wij alle denkbare huurmaterialen zoals: statafels, stoelen, heaters en tenten. Naast de BBQ-arrangementen verzorgt Cater & Co ook alle andere catering zoals hapjes, buffetten ,evenementen, lunches, high-tea, feestavonden, uitvaart- en bedrijfscatering.

NEEM EEN EEN KIJKJE OP DE WEBSITE
Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op onze website www.caterenco.nl voor alle BBQ-voorstellen en -ideeën.

CATER & CO
Perengaarde 5
2723 AT Zoetermeer
06 - 249 920 45
www.caterenco.nl