Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 11 - NOVEMBER 2022

infinity

“De tijd is voorbij gevlogen. Negen jaar geleden volgde ik mijn hart en startte ik Infinity Uitvaartzorg. Dat was best een spannende stap, want ik had geen ervaring in het ondernemen, maar gelukkig wel in uitvaartverzorging. Als ondernemer heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en ook als uitvaartverzorger ben ik enorm gegroeid,” vertelt Monique Kupras.

Het is bijna jammer dat de afscheidsbijeenkomst al is afgelopen. We hebben er zo’n goed gevoel aan overgehouden!

“Het gaat er in mijn beleving om dat de overledene een mooi, liefdevol en persoonlijk afscheid krijgt en dat de nabestaanden er met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Met veel bezieling en een warm hart zet ik me in voor de nabestaanden. Er zijn nogal wat keuzes te maken en ik wil ze daarbij graag ondersteunen en adviseren. Er is veel gebeurd in de afgelopen negen jaar, met als hoogtepunt de enorme groei van mijn onderneming en als dieptepunt corona. Een verdrietige periode voor zowel de nabestaanden als voor mijzelf. Mijn creativiteit werd in die periode op de proef gesteld, maar dat bleek juist mijn kracht. Ondanks de coronabeperkingen konden we er toch met elkaar een warm afscheid van maken.

infinity

SAMEN ZORGEN VOOR EEN LIEFDEVOLLE HERINNERING
“Bij elke uitvaart ben ik oprecht betrokken. Wie is de overledene? Hoe stond deze persoon in het leven en wat vond hij/zij belangrijk? Wat zijn de familiebanden? Tijdens de uitvaart moet het totaalplaatje kloppen en dat is iedere keer weer een uitdaging. Je moet jezelf blijven en een goed inlevingsgevoel hebben. Vaak wil de familie dat ik alles “aan elkaar praat” en dat vind ik ook heel fijn om te doen. Met behulp van de verhalen van de familie en de speeches van de sprekers lukt het me altijd om er een waardevol geheel van te maken.”

“Na de bijeenkomst in de aula hoor ik regel-matig: ‘Het is bijna jammer dat de afscheids-bijeenkomst al is afgelopen. We hebben er zo’n goed gevoel aan over gehouden!’ Een mooier compliment bestaat eigenlijk niet.”

“De afgelopen negen jaar heb ik vele nabestaanden mogen bijstaan en zij hebben dit als heel fijn ervaren. De prachtige reviews die ze geschreven hebben, verwarmen mijn hart en dat is waar ik gelukkig van word. Enkele uitvaarten met een bijzonder verhaal kunt u lezen op mijn website. Soms ontroerend, soms vertederend en soms met een vleugje humor. Zo krijgt u een idee over mijn aanpak. Met dankbaarheid kijk ik terug op de afgelopen 9 jaar en met vertrouwen kijk ik dan ook uit naar de toekomst!”

INFINITY UITVAARTZORG
079 - 5000 250
info@infinity-uitvaartzorg.nl
www.infinity-uitvaartzorg.nl