Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 6 - SEPTEMBER 2021 WOON

la vivere

Hallo oktober! Kom maar op met die herfst! We gaan ons zeker niet vervelen, maar aan de slag met mooie handmade projecten voor een nieuw interieur.

Herfst

Ga de uitdaging aan en haak bijvoorbeeld deze prachtige woondeken en doe eens gek met een gebreid kussen op de bank. Met een wandhanger van macramé of een gehaakte mandala geef je je interieur binnen no time een hele andere look, en het is me daar leuk om te doen!

Al je haak- macramé, naai- en breibenodigdheden vind je bij Atelier La Vivere in de Dorpsstraat. Je ziet meteen wat de trends zijn op mode en woongebied. Als je graag haakt, breit of kleding naait en home accessoires maakt, eenmaal over de drempel van deze winkel sta je versteld van de kleuren, soorten, ideeën en het enthousiasme waarmee je geholpen wordt. Je voelt je er als een kind in de Jamin. Er is een uitgebreide collectie aan allerlei soorten, diktes en merken wol. Borgo de Pazzi (bekend voor gerecycled garen), Katia en Scheepjes. Ga lekker aan tafel zitten met een goeie kop koffie en zoek in de nieuwste boeken en tijdschriften je herfstproject uit. Volop inspiratie aanwezig! Maak je geen zorgen als je nog aan het prille begin van je creatieve loopbaan staat: wij helpen je met workshops, cafés en een hoop humor. Eindig het jaar met een creatieve kleurexplosie met de Snaggletooth MAL  ontworpen door Friend of Scheepjes Esme Crick van Red Sparrow Crochet!  De gehaakte deken is een wervelende combinatie van levendige kleurcontrasten, pied-de-poule en pompons. De Snaggletooth MAL deken wordt gehaakt met Scheepjes Colour Crafter, of kies voor Scheepjes Chunky Monkey en verruil de pompons voor kwastjes!

la vivere

WORKSHOPS
Ben je die ultieme beginner of wil je een andere techniek leren: alle begin is moeilijk maar wij maken het leuk! Kijk op onze website voor de workshops en geef je op. Je kunt kiezen uit haken en breien voor beginners of een techniek-workshop zoals mozaiek haken, tunisch haken, fair isle breien, brioche breien, double knitting. Genoeg keus!

HAAK- EN BREICAFÉ: TIPS EN TRUCS OF KOFFIE EN EEN BABBEL
Kom je niet uit je patroon of zoek je gezelligheid en inspiratie kom dan langs op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. We hanteren een strippenkaart van 5 euro per keer.

NAAICAFÉ: MODE MAKEN
Atelier La Vivere werkt samen met de snelgroeiende naaicommunity Fiber Mood.  Het naaien van kleding is weer helemaal hot en bij Atelier La Vivere helpen ze de beginnende en ervaren sewistas graag aan een mooi stofje, het juiste patroon, een betaalbare naaimachine en... hulp bij het maken. Stoffen moet je voelen en de kleuren moet je zien om een goede keuze te maken.  Wil je hulp bij het maken van je creaties? Dan zijn er de naaicafés op maandagavond van 19.00 tot 21.00 en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Kom snel langs en kijk op onze website voor meer informatie.

Dorpsstraat 179
2712 AJ Zoetermeer
079 - 889 60 12
info@atelierlavivere.nl
www.atelierlavivere.nl
Facebook Atelier La Vivere