HAFEZ HAIRSTYLING

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Wij hebben er zin in! Onze agenda staat al behoorlijk vol, en dat maakt ons blij, zeker in deze roerige tijden. Maar wij gaan gewoon door met waar wij goed in zijn en plezier in hebben, passie voor ons vak!

Hafez Hairstyling: Wij hebben passie voor ons vak!

U kunt bij ons terecht voor alles wat met haar te maken heeft, uiteraard ook voor verzorgings-, stylingproducten en tools voor thuis. Zo houdt u uw haar in topconditie. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies op maat. Zo komen wij tot het beste resultaat. Dames, heren en kids van jong tot oud, ja iedereen is hier van harte welkom.

HAFEZ HAIRSTYLING

UP-TO-DATE
Onze behandelingen zijn zeer divers en up-to-date; knippen, snijden, tondeusewerk (baarden), textuur, slicen etc. Foliekleuringen, freehand, greycover, fashioncolours, toners etc. Omvormingen, keratine-behandelingen, opsteken en eventueel make-up, wenkbrauwen epileren en verven.

ONZE PRODUCTEN
Wij werken o.a. met J. Beverly Hills, Maria Nilla, Chi en Depot. Met als hoofdmerk J. Beverly Hills, hier kleuren wij mee omdat het minder dan 1% ammonia bevat en verrijkt is met argan olie, zwarte parel, acai bes en aloë vera. Ieder ingrediënt draagt bij aan vocht, anti-oxidanten en aminozuren. Dit zorgt voor een fantastisch eindresultaat! Onze producten zijn parabeen en sulfaatvrij én niet getest op dieren. Kortom kwaliteit daar gaan wij voor. Heel graag tot ziens!

HAFEZ HAIRSTYLING
Aburahout 1 A
2719 MX Zoetermeer
079 - 362 59 00
hafez@live.nl
www.hafezhairstyling.nl