Hafez Hairstyling

Het is alweer tien jaar geleden dat Hafez zijn eigen kapsalon opende. Op 2 januari 2019 vierde Hafez Hairstyling het tienjarig bestaan. Hij bedankt zijn trouwe klanten voor de steun in de afgelopen jaren en hoopt nog vele jaren te kunnen knippen.

Hafez Hairstyling bestaat tien jaar: Bedankt, trouwe klanten!

Het voorjaar komt eraan met mooie sprankelende kapsels en kleuren. Met veel diverse technieken: met knippen, snijden en kleuren creëren wij graag een omvorming en kapsels op maat. Wat past bij wie en welke kleur past daarbij? Of het nu om een uitgroeibehandeling gaat of Balayage, Foliage, Ombre, Bronde, Babylights, Dip dye Granny’s grey, Zilver, Fashion colors. Het kan hier allemaal! Wij hebben vakkennis, zijn creatief en werken met passie en plezier. In onze kleuringen zit minder dan 1% ammonia en deze zijn verrijkt met argan olie, zwarte parel, acai bes en alöe vera. Dit geeft een fantastisch resultaat. Alle producten zijn parabeen en sulfaat vrij! Graag tot ziens. 

Hafez Hairstyling biedt ook gratis wifi en koffie. De openingstijden zijn op maandag van 12.00-17.30 uur, dinsdag t/m woensdag van 8.30-17.30 uur, vrijdag van 8.30-21.00 uur en zaterdag van 8.00-16.00 uur.

Aburahout 1A
2719 MX Zoetermeer 
(wijk 19 Rokkeveen)
079 - 362 59 00
info@hafezhairstyling.nl
www.hafezhairstyling.nl