Ken je dat gevoel, je wordt op een dag wakker en je hele leven staat op z’n kop? Hopelijk niet, maar dit gebeurde op 21 februari 2023 wel voor Gwenny. Op deze dag kreeg zij de diagnose borstkanker, met op haar schoot haar dochter Z. van net 6 maanden. Er volgt een stroomversnelling aan onderzoeken en bij elke stap werd de diagnose steeds slechter. Het zwartste scenario wordt werkelijkheid, de kanker is uitgezaaid door heel haar lichaam. En nu heeft zij jouw hulp nodig.

Gwenny’s leven op z’n kop

GWENNYGwenny is een bekend gezicht in Zoetermeer en altijd betrokken bij de gemeenschap. Misschien kent u haar als de vertrouwde stem aan de telefoon van Chiropractie Zoetermeer.

TWEE TOT VIJF JAAR
Gwenny gooit gelijk haar leven om; alles gaat op de schop. Mentaal, emotioneel en fysiek sterker worden. Gwenny heeft haar voeding aangepast, stapels boeken en medische artikelen gelezen en gesprekken gevoerd met verschillende behandelaren, conventioneel en alternatief.

HOOP DOET LEVEN!
Nu heeft Gwenny een behandeling gevonden die hoop en hopelijk uitkomst biedt! Deze inzamelingsactie is opgezet om Gwenny te onder-steunen in de strijd tegen haar uitgezaaide borstkanker, een nieuwe behandeling met een beter perspectief dan een magere 2 tot 5 jaar! De behandeling omvat alles, de laatste zet die haar lichaam nodig heeft; het klinische deel, voeding, supplementen en het mentale deel. Deze behandeling wordt alleen niet vergoed door de zorgverzekering. Het is te nieuw, te experimenteel en te duur voor een alleenstaande moeder! Maar het is wel veelbelovend en wordt nog niet door Nederlandse artsen aangeboden, wel bijvoorbeeld in België.

DONEER
Omdat zij dit gevecht tegen borstkanker echt niet alleen aan kan, heeft zij jouw steun nodig. Elke donatie telt, groot of klein. Het zal een enorm verschil maken. Het geeft haar een kans op een toekomst als moeder van een prachtige dochter.

Alsjeblieft help Gwenny, doneer en ga hiervoor naar: https://www.gofundme.com/f/Gwennyvskanker