AUTOVAKMEESTER VAN WIJK

Zijn vader had een gas- en oliehandel aan de Galvanistraat. Als 7-jarig jongetje hielp Gert van Wijk al met het onderhoud van het wagenpark. Na de lts volgde hij de opleiding schademonteur bij het ROC Leiden. Het repareren van auto’s bleek echter zijn passie. In 1989 startte hij Gert van Wijk Auto in de schuur van zijn vader. Vijftien jaar later verhuisde het garagebedrijf door de bouw van Oosterheem naar de Kryptonstraat 74. In 2023 bestaat de universele garage met vijf werkplaatsen al 34 jaar!

G. van Wijk Auto is Autovakmeester

Per 1 juni 2022 heeft G. van Wijk Auto in Zoetermeer zich aangesloten bij de garageformule Autovakmeester. En wordt daarmee trotse partner van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijven de eigenaren Gert en Irene van Wijk eigen baas en bieden ze dezelfde uitstekende service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester. Gert van Wijk vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG.”

AUTOVAKMEESTER VAN WIJK

ECHTE VAKMANNEN
Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Dit professionele autobedrijf is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat”. De klanten van deze allround garage kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onder andere onderhoudsbeurten, APK keuringen en schadeherstel. Zij kunnen rekenen op:

• 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid
• Onderhoud en reparatie van alle merken
• Uitsluitend gebruik van A-merk-onderdelen
• Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
• Goed opgeleide en servicegerichte technici
• Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

VOORDELEN AUTOVAKMEESTER
Autovakmeester is een universele garageformule van onderdelenleverancier Alliance Automotive Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Autovakmeester richt zich op universele autobedrijven en erkend reparateurs. De formule omvat onder meer garantie van 24 maanden op onderdelen en reparaties, 24/7 Europese pechhulp, volledig assortiment in A-merk-onderdelen, opleiding en technische helpdesk via TECH360, Kentekenloket en optimale online vindbaarheid plus reviews.

FAMILIE
Tot slot vertelt Gert: “Ons trouwe klantenbestand is dan ook het resultaat van 34 jaar vertrouwen en waardering in de sleutelkunsten van ons familiebedrijf. We stralen vertrouwen uit door onze persoonlijke aanpak. Klanten voelen zich hier geen nummer en de meeste klanten kennen we bij naam. Ze zien hier altijd bekende gezichten. Zo loopt zoon Rutger al jaren mee als 1e monteur. Daarnaast verzorgt mijn vrouw Irene de boekhouding en regelt zij stages en personeelszaken. We doen het samen en dat voelt goed!”

AUTOVAKMEESTER VAN WIJK
Kryptonstraat 74
2718 TD Zoetermeer
079 - 341 50 96
info@gvanwijkauto.nl
www.autovakmeester.nl/vestiging/g-van-wijk