mos makelaardij

Waar moet je beginnen als je een huis wil kopen of verkopen? Je googelt op ‘makelaar’ en ‘Zoetermeer’ en een waslijst aan makelaarskantoren komt tevoorschijn. Ga je dan voor een bekende naam of kies je voor een frisse wind? Voor dat laatste moet je bij Sabine Mos van het verfrissende Mos Makelaardij zijn!

Frisse wind in makelaarsland: Persoonlijke aanpak van Sabine Mos maakt het verschil!

Sabine begon haar carrière opvallend genoeg in de oliewereld. Doordat de Zoetermeerse verschillende functies bekleedde bij een oliemaatschappij, viel in de loop der jaren het contact met klanten steeds meer weg. Na goed nadenken over haar toekomst, kwam Sabine met het plan om naast haar werk in de avonduren de makelaarsopleiding te volgen en haar papieren als Kandidaat Register Makelaar-Taxateur te behalen. Ze begon onderaan de ladder en deed ervaring op bij meerdere makelaarskantoren. “Op die manier heb ik veel geleerd. Ik wist al snel dat dit de juiste keuze was”, vertelt Sabine.

ONDERNEMERSFAMILIE
Het is geen wonder dat Sabine haar eigen makelaarskantoor oprichtte. Ze komt namelijk uit de ondernemersfamilie Mos, een bekende naam in Zoetermeer. “Na jaren ervaring opdoen bij meerdere makelaarskantoren dacht ik: dit kan ik zelf ook. Dat zit toch in mijn bloed”, zegt Sabine met een glimlach.

mos makelaardij

GROEIEN
Zodoende startte ze begin dit jaar met Mos Makelaardij. “Het was behoorlijk spannend om de stap te zetten. Inmiddels heb ik mijn eerste aan- en verkopen achter de rug. Zo kan ik langzaamaan groeien, maar ik wil niet te groot worden”, benadrukt Sabine. Persoonlijke begeleiding is namelijk haar grote kracht. Zij gebruikt geen gladde verkooppraatjes, maar toont oprecht interesse om tot de beste deal te komen.

PERSOONLIJKE TOUCH
Juist met die persoonlijke benadering maakt Sabine het verschil. Door eerlijk en oprecht te werk te gaan, doet zij alles voor haar opdrachtgevers. “Mijn enthousiasme wil ik overbrengen op de persoon die komt bezich-tigen, zodat diegene echt een beleving en gevoel bij het huis krijgt.” Ze heeft al ontelbare keren een huis aangekocht of verkocht en weet als geen ander hoe belangrijk die stap in je leven kan zijn. Sabine woonde meer dan 30 jaar in Zoetermeer en inmiddels alweer 3 jaar in Moerkapelle. Ook dat speelt een belangrijke rol in haar advies bij het aankopen of verkopen van een woning. “Het helpt enorm als je de omgeving goed kent en een netwerk hebt
opgebouwd, zoals ik.”

EMOTIONEEL
Het heeft dus veel voordelen om Mos Makelaardij in te schakelen in plaats van een gevestigde naam. “Een huis aankopen of verkopen is een emotioneel proces. In tegenstelling tot een groot makelaarskantoor ben ik het enige aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Je kunt al je vragen bij mij kwijt. Ik doe er alles aan om mijn klanten volledig te ontzorgen tijdens het aankoop- of verkooptraject.”

MOS MAKELAARDIJ
06 - 148 56 024
info@mosmakelaardij.nl
www.mosmakelaardij.nl
Instagram: mosmakelaardij
Facebook: mosmakelaardij