Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 - APRIL 2022

mos makelaar

Waar moet je beginnen als je een huis wil kopen of verkopen? Je googelt op ‘makelaar’ en ‘Zoetermeer’ en een waslijst aan makelaarskantoren komt tevoorschijn. Ga je dan voor een bekende naam of kies je voor een frisse wind? Voor dat laatste moet je bij Sabine Mos van het verfrissende Mos Makelaardij zijn!

Frisse wind in makelaarsland

PERSOONLIJKE TOUCH
Juist met persoonlijke benadering maakt Sabine het verschil. Door eerlijk en oprecht te werk te gaan, doet zij alles voor haar opdrachtgevers. “Mijn enthousiasme wil ik overbrengen op de persoon die komt bezichtigen, zodat diegene echt een beleving en gevoel bij het huis krijgt.” Ze heeft al ontelbare keren een huis aangekocht of verkocht en weet als geen ander hoe belangrijk die stap in je leven kan zijn. Sabine woonde meer dan 30 jaar in Zoetermeer en inmiddels alweer 3 jaar in Moerkapelle. Ook dat speelt een belangrijke rol in haar advies bij het aankopen of verkopen van een woning. “Het helpt enorm als je de omgeving goed kent en een netwerk hebt opgebouwd, zoals ik.”

EMOTIONEEL PROCES
Het heeft dus veel voordelen om Mos Makelaardij in te schakelen in plaats van een gevestigde naam. “Een huis aankopen of verkopen is een emotioneel proces. In tegenstelling tot een groot makelaarskantoor ben ik het enige aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Je kunt al je vragen bij mij kwijt. Ik doe er alles aan om mijn klanten volledig te ontzorgen tijdens het aankoop- of verkooptraject.”

06 - 148 56 024
info@mosmakelaardij.nl
www.mosmakelaardij.nl