SCHOONHEIDSSALON AZORA

Echte schoonheid komt van binnen, maar het oog wil ook wat. Bovendien kan een goed verzorgd uiterlijk resulteren in een gezonde dosis zelfvertrouwen. Mooi van binnen én mooi van buiten. Waarom niet? Inmiddels is schoonheidsspecialiste én pedicure Linda Boersma-Balk al zes jaar de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Azora. Klantvriendelijkheid, professionele huid- en voetbehandelingen, de ontspannen sfeer én een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding resulteren in een nog steeds groeiende klantenkring.

Focus op huidverbetering en huidverjonging op een natuurlijke manier!

Waar komt jullie naam eigenlijk vandaan? “Azora verwijst niet alleen naar de natuurlijke schoonheid van de Azoren, maar ook naar onze werkwijze. De focus van onze schoonheidsbehandelingen ligt namelijk op huidverbetering en huidverjonging op een natuurlijke manier,” vertelt Linda. “Voor Botox-behandelingen en/of fillers kun je hier dus niet terecht. Wel bieden we bijvoorbeeld microneedling aan, maar dat is meer een hulpmiddel waarbij de huid gestimuleerd wordt en uiteindelijk zelf aan de slag gaat. Door de prikjes van de micro-pen gaat de huid namelijk zelf collageen en elastine aanmaken. Je huid krijgt als het ware een boost om zichzelf te vernieuwen. Al na één behandeling ziet je huid er weer stralend en minder vermoeid uit.”

SCHOONHEIDSSALON AZORA

KLEINE PLEKJES PIJNLOOS VERWIJDEREN MET DE CRYOPEN
“Tijdens schoonheids- of pedicurebehandelingen geven klanten regelmatig aan dat ze zich storen aan kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, fibromen, actinische keratose oftewel zonneschade, bindweefselplekjes of kleine wratjes in het gezicht of andere plek op het lichaam zoals een wratje onder de BH-sluiting. Vroeger verwezen we onze klanten naar de dermatoloog, maar nu kunnen we deze klachten met de draadloze CryoPen zelf eenvoudig en snel oplossen.” Hoe werkt het? “Met de CryoPen bevries je het ongewenste weefsel enkele seconden tot op de millimeter nauwkeurig met vloeibare stikstof. Het bevroren weefsel sterft af en wordt vervangen door gezond weefsel. Het omliggende weefsel wordt dus niet aangetast. Enkele dagen na de behandeling ontstaat er een korstje dat er uiteindelijk vanzelf afvalt. Na twee weken controleren we het resultaat en volgt er eventueel een tweede behandeling.”

VOOR WIE IS CRYOPEN BEHANDELING GESCHIKT?
“Zowel mannen als vrouwen vinden dergelijk plekjes niet mooi en willen er gewoon vanaf. De CryoPen behandeling begint altijd met een intake, omdat we willen  weten of er geen contra-indicaties zijn. Zo moet bij diabetici de wondgenezing optimaal functioneren, anders beginnen we er niet aan. Is er sprake van een auto-immuunziekte, zwangerschap, ontstekingen in het te behandelen gebied of huidkanker? Dan kom je niet in aanmerking. Door uitgebreide training kunnen we exact analyseren welke plekjes behandelbaar zijn en bij twijfel doen we het natuurlijk niet. Ook mag de huid niet overmatig blootgesteld zijn aan de zon. De herfst en de winter zijn dan ook ideale periodes om deze behandeling te laten uitvoeren. Na de pijnloze behandeling zonder verdoving moet het plekje wel 24 uur droog blijven. Uiteindelijk is het storende plekje zonder littekenvorming voorgoed verdwenen. Door de relaxte sfeer in onze salon, voelen de klanten zich snel op hun gemak. Alle behandelingen kun je trouwens eenvoudig via onze site reserveren. Wanneer gun jij je huid een geluksmoment met als resultaat een natuurlijke, frisse uitstraling?”

Balthasarschans 9
2728 EP Zoetermeer
079 – 341 43 05
info@salonazora.nl
www.salonazora.nl