Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

WELEDA

We leven in een hectische tijd. Dagelijkse verplichtingen en verwachtingen beheersen onze agenda. Van het wereldnieuws worden we ook niet echt vrolijk. Stress en lichamelijke klachten liggen op de loer. “Als je voelt dat de energie langzaam uit je lichaam sluipt, is het tijd voor jouw geluksmomentje. Zoals een heerlijke ontspanningsmassage of gezichtsbehandeling,” vertelt brandmanager Kirsti Huizinga van tien Weleda City Spa’s die in een tijdsbestek van ruim 4 jaar succesvol blijken.

Ervaar ultieme ontspanning bij Weleda Garden Spa op unieke locatie!

“April 2022 is de Weleda Garden Spa in de biodynamische tuin van Weleda’s hoofdkantoor geopend. Natuurlijk kan ik je alles vertellen over de behandelingen die we in onze uniek gelegen Weleda Garden Spa aanbieden, maar misschien is het beter om vóór het interview zelf één van onze behandelingen te ervaren,” stelde Kirsti tijdens het maken van onze interviewafspraak aan mij voor. Een prima voorstel, vooral omdat veel mannen denken dat een gezichts-behandeling alleen voor vrouwen is weggelegd. Tijd voor een nieuwe mindset!

PURE VERWENNERIJ
“Pure rust en ontspanning. Dat straalt de unieke locatie van de Weleda Garden Spa uit. Via een kronkelig schelpenpad naast het hoofdkantoor wandelde ik door een groene oase van rust. Het is de 1 hectare grote tuin van Weleda waar veel planten en kruiden groeien die het van oorsprong Zwitserse bedrijf in hun 100% natuurlijke verzorgings-producten verwerkt. Tijdens een behandeling in de vrijstaande salon heb je een fraai uitzicht op honderden bloemen, planten en bomen. Alhoewel, tijdens mijn ontspannende gezichtsbehandeling verdween ik binnen vijf minuten naar een andere wereld. Al droegen de fluister-zachte, rustgevende muziek en de bijzondere geuren van de natuurlijke Weleda-producten daar ook een steentje aan bij. Na 50 minuten pure gezichts-verwennerij, inclusief reiniging van de huid, warme en koude kompressen, gezichtsmasker en een heerlijke massage van gezicht, hals en schouders voelde ik me als herboren. Een echte aanrader dus! Voor mannen, vrouwen én tieners!”

WELEDA

WE BELOVEN GEEN WONDEREN, WE GEVEN ZE DOOR!
“Onze producten en behandelingen komen voort uit de holistische visie. Zo zijn alle behandelingen ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Ons lichaam kan veel lichamelijke klachten zelf oplossen, maar soms is er wat hulp nodig. Er kunnen bijvoorbeeld spierklachten ontstaan door stress. Tijdens de verschillende soorten massages en gezichtsbehandelingen houden we rekening met het geheel: lichaam én geest. Een massage kan eventuele disbalans opheffen. De gebruikte natuurlijke etherische oliën verzorgen dus niet alleen je huid, maar betekenen ook iets voor je gevoel. Als je gemasseerd wordt, mag je zelf de oliën kiezen die bij jouw stemming passen. Verder werken onze masseurs en schoonheidsspecialisten volgens vaste protocollen. Ook de uitstraling van onze Spa’s is overal hetzelfde. Zo creëren we rust en optimale beleving vanaf het moment dat je hier binnenstapt. Kortom, ben jij toe aan wat ontspanning of een stralende huid? Boek eenvoudig jouw favoriete behandeling online!” besluit Kirsti.

WELEDA GARDEN SPA
Platinastraat 161
2718 SR Zoetermeer
079 - 363 13 90
spa-zoetermeer@weleda.nl
www.weledagardenspa.nl