ENFESSO KOFFIE & BISTRO

Enfesso Koffie en Bistro zit al meer dan 2 jaar op Plaats 15, achter McDonalds. Een mooi rustig plekje midden in het Stadshart, maar dit weet nog niet iedereen te vinden! Eigenaresse Selma Baytemur is hard bezig meer aandacht voor de Plaats te krijgen.

Enfesso Koffie & Bistro is de ideale tussenstop tijdens het winkelen

Selma ziet Enfesso als een verlengstuk van haar huiskamer. Laagdrempelig, gezellig en vooral lekker eten en drinken. Denk aan koude en warme broodjes, tapas, taart, gebakjes, cheesecake en Turkse specialiteiten, maar ook kwaliteitswijn, binnen- en buitenlands bier en (ijs)koffie. Reserveren voor een diner is ook mogelijk. “Ik zit niet vast aan een bepaalde keuken”, legt Selma uit. “Ik mix graag met andere culturen. Ik wil dat mijn gasten terugkomen voor een hapje en een drankje of de gezelligheid. Ze moeten zich hier thuis voelen.” Naar eigen zeggen heeft Selma de beste koffie van Zoetermeer. Deze exclusieve koffie, gemaakt met eigen bonen, komt uit Italië en Enfesso is een van de weinige in Nederland met deze koffie!

ENFESSO KOFFIE & BISTRO

PARELTJE IN HET STADSHART
De Plaats is, naast de overige pleinen in het Stadshart, een mooi rustig plekje waar je heerlijk kunt lunchen, iets drinken en even bijkomen. Wanneer zie ik jullie om mijn kookkunsten te laten proeven?

ENFESSO KOFFIE & BISTRO 
Kijk eens op de Facebookpagina Enfesso Koffie & Bistro voor meer informatie en voorbeelden van heerlijke creaties van Selma. Enfesso is op zondag en maandag vanaf 11.00 uur geopend t/m 18.00 uur. De bistro is van dinsdag t/m donderdag en zaterdag vanaf 9.00 uur geopend t/m 18.00 uur en vrijdag van 9.00-21.00 uur. Reservering in de avond mogelijk, ook voor feesten en partijen.

Plaats 15
2711 AW Zoetermeer
(Stadshart)
06 - 48 74 56 83