Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 6 - SEPTEMBER 2021 WOON

123 wonen

Soms neemt iemands carrière een verrassende wending. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de HR-sector besloot Wim Overwater het roer in de zomer van 2018 volledig om te gooien. Via 123Wonen verhuurde hij enige jaren met zeer goede ervaringen een appartement in Zoetermeer. Alles rondom vastgoed trok altijd al zijn interesse. Van klant naar vestigingsmanager van 123Wonen Den Haag was slechts een kwestie van zijn hart volgen.

Efficiënte screening resulteert in betrouwbare huurders!

Wim: “Met 29 vestigingen zijn we de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Zo zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van woonruimte in Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Delft, Pijnacker, Den Haag, Voorburg, Gouda, Het Westland, Rijswijk en Zoetermeer.”

“Verhuurredenen lopen zeer uiteen. Vaak zijn het investeerders waaronder ook veel particulieren die veilig en vertrouwd één of meerdere panden willen verhuren. Spaargeld levert helaas niets meer op. Verhuurders weten dat wij alles goed regelen en hebben er zelf nauwelijks omkijken naar. We kunnen namelijk zowel het financieel als technisch beheer verzorgen. Er zijn ook mensen die voor hun werk tijdelijk naar het buitenland verhuizen. Laatst hadden we een verhuurder die een jaar met zijn camper door Europa ging reizen. Leegstand levert niets op, dus het verhuren van uw huis is een verstandige keuze. Maar hoe pakt u het aan? Als ervaren verhuurmakelaars weten wij van de hoed en de rand. Bovendien hebben we een professioneel netwerk met juridische expertise tot onze beschikking. Voor fiscale vragen verwijzen we u graag door naar een specialist.”

123 wonen

ZORGELOOS VERHUREN IS ONZE EXPERTISE
“Bij het oriëntatiegesprek passeren vele vragen de revue die wij graag  beantwoorden. Uiteraard bekijken we eerst zorgvuldig de woning, waarbij we alle noodzakelijke informatie verzamelen om tot een marktconforme verhuurprijs te kunnen komen. Verder kunt u uw huis voor bepaalde of onbepaalde tijd verhuren afhankelijk van uw intentie. Misschien wilt u uw huis na twee jaar wel verkopen? Uiteraard nemen we ook de juridische consequenties door. Welke verhuurmogelijkheid is voor uw situatie nu het meest verstandig? Als u een hypotheekverstrekker hebt, is toestemming tot verhuur vereist. Bij sommige gemeentes heeft de huurder ook een huisvestigingsvergunning nodig. Wij regelen het voor u. We nemen als het ware een menukaart door, zodat u precies weet hoe het contract in elkaar steekt. In het definitieve verhuurvoorstel staat dan ook precies wat u van ons kunt verwachten. Niemand houdt namelijk van addertjes onder het gras. Niet voor niets is zorgeloos verhuren onze expertise.”

PRESENTATIE OP 15 VERHUURWEBSITES
“Met ons internationale netwerk zijn we gespecialiseerd in het verhuren aan expats in elk segment van villa’s, tussenwoningen, appartementen tot en met studio’s. Uw woning wordt gepresenteerd op vijftien verhuurwebsites zoals Jaap.nl, Pararius.nl, Huurda.nl en natuurlijk onze eigen website 123Wonen.nl en de Engelse versie www.expatrentalsholland.com. Ook werken we nauw samen met relocation bureaus waar expats worden begeleid in Nederland. Zo kunnen wij uw huis razendsnel verhuren. Bij interesse van een potentiële huurder start onze uitgebreide screening op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Deze screening resulteert uiteindelijk in een betrouwbare huurder die past bij het profiel dat u voor ogen hebt. Wilt u uw huis verhuren in Zoetermeer of omstreken én een juridisch waterdichte huurovereenkomst op maat? Wij informeren u graag vrijblijvend en kosteloos!”

123Wonen Den Haag
Laan van ’s-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag
070 - 221 08 41
denhaag@123wonen.nl
www.123Wonen.nl
www.expatrentalsholland.com
Facebook 123WonenDenHaag123Wonen