the power community

Een krachtig lijf is de basis voor een krachtig leven. Hoe dat werkt? Ga eens het gesprek aan met Simone Bos. Haar energieke motivatie overtuigt je meteen. Op 1 december opent zij haar The Power Community  studio voor coaching en fysieke training, aan de Zeppelinstraat 3 in Berkel en Rodenrijs. “Ik begeleid mensen naar een sterk, vitaal en krachtig lijf. Hierdoor creëren zij blijvend resultaat op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Een krachtig lijf, een krachtig leven!

Alsof het niets voorstelt. Na 17 jaar bij de politie maakte Simone zelf ook een krachtige beslissing. Ze nam ontslag en richtte zich volledig op haar nieuwe uitdaging: The Power Community. “Ik vond het fantastisch om als agent op straat te werken. Maar er deden zich natuurlijk ook heftige incidenten voor waar ik vaak maar kort bij kon zijn. Na tien jaar werd ik docent binnen de Politie. Daar merkte ik dat die heftige incidenten in het lijf en in het hoofd van mijn collega’s konden gaan zitten, maar bleef het bij een signaleren hiervan. Daarna ging ik bij de politie aan de slag als docent binnen het domein DSI, de Dienst Speciale Interventies. Deze functie vroeg mij op menig vlak uit mijn comfort zone te komen. Zo kwam ik in aanraking met The Power Community.” Simone volgde het I AM Programma. “Ik zei meteen: dit is wat ik ga doen!” Nu is ze trainer bij The Power Community in Amsterdam en opgeleid tot coach. Vanaf 1 december start ze haar eigen vestiging.

the power community

I AM PROGRAMMA
Naast het 1 op 1 programma en Small Group Training (max 6 personen) springt het I AM Programma er tussenuit. Daarmee leer je concrete doelen te stellen en te doen wat je moet doen om resultaat te creëren. De doelen worden gesteld binnen 4 B’s. “Vaak stellen mensen doelen, maar komen niet tot de actie die het resultaat creëert. Tijdens het I AM programma krijgt men twee keer per week een functionele workout waar techniek en de vertaling naar de dagelijkse bewegingen prioriteit hebben. Het gedrag dat ze laten zien tijdens het sporten komt terug in de coaching die ze eens per week krijgen. “De impact is magisch om te zien gebeuren, maar wat het belangrijkste is. Het is niet een quick fix maar juist een nieuwe leefstijl.

SIMONE BENOEMT MEERDERE KEREN DE 4B’s
Body: Hoe zit je in je vel, Beïng: heb je rust en overzicht in alles wat je doet, Balance: heb je een oprechte connectie met die mensen om je heen, Business: wordt jouw potentie benut, sta je in je kracht. “Ik help mensen doelen te stellen binnen deze pijlers en begeleid hen naar wie ze moeten zijn om deze doelen te behalen. De combinatie van sport en coaching is perfect!”

ONDERNEMEND
De doelgroep bestaat uit ondernemers en ondernemende personen. Zij versterken elkaar in deze hechte community. Juist in deze coronacrisis blijkt dit weer zo belangrijk. “We zijn er voor iedereen, maar ondernemers, ambitieuze en ondernemende mensen begrijpen goed wat nodig is om doelen te behalen. Alles draait om commitment.”

The Power Community Berkel en Rodenrijs
Zeppelinstraat 3
2652 XB Berkel en Rodenrijs
06 - 16 06 50 38
simone.bos@thepowercommunity.eu