Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 1 - MAART 2020

KLAVERTJE VIER

Mirjam Dingemans en José Naessens van Klavertje Vier Kraamzorg doen het samen met hun team nét even iets anders. Met hun kleinschalige kraambureau bieden zij zorg op maat en veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor een heerlijke én zorgeloze kraamtijd!

Een kraambureau zoals het hoort te zijn

De kraamverzorgenden van Klavertje Vier Kraamzorg zijn er voor de kersverse ouders, baby en het gezin. Ze begeleiden je en geven advies over hoe jij je baby zelfstandig kunt verzorgen. Dagelijks worden er medische controles uitgevoerd bij jou en je baby. En ze ondersteunen je bij het geven van borstvoeding en/of flesvoeding. Ze leren je ook alles wat je moet weten om na de kraamperiode zelfstandig de zorg voor je baby over te nemen. Maar ze leren je vooral te genieten van je baby! Zorg die alleen een kleinschalig bureau kan leveren en daar zijn veel gezinnen naar op zoek!

VOLDOEN AAN WENSEN
Mirjam en José hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Hierdoor weten zij precies wat kersverse ouders nodig hebben: persoonlijke aandacht, flexibiliteit en zo veel mogelijk dezelfde kraamverzorgende. En als je toch vragen hebt, zijn ze altijd bereikbaar. Inmiddels is het team gegroeid naar 12 ervaren kraamverzorgenden. “Geregeld komen gezinnen voor de tweede en zelfs derde keer bij ons terug”, vertelt Mirjam.  Nieuwsgierig geworden? Lees eens de positieve ervaringen op de website van Klavertje Vier Kraamzorg. Dan ben je direct overtuigd!

06 - 44 93 44 13
info@klavertjevierkraamzorg.nl
www.klavertjevierkraamzorg.nl