Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

COCKTAIL EXPERT

In een tijd van 3 jaar creativiteit en ondernemerschap heeft Cocktail Expert zich inmiddels bewezen als dé specialist in cocktailcatering en workshops in Zoetermeer en omstreken. Ons succes begon als een passie, maar groeide uit tot een gewaardeerd familiebedrijf, geleid door Randal, Darren en Merel Verschelden.

Een cocktailbar op jouw feest?

Bij Cocktail Expert ligt onze focus niet alleen op het serveren van lekkere drankjes aan jouw gasten, maar vooral op het creëren van een onvergetelijke leuke avond met smaakvolle verrassingen.

ALLES KAN!
Of je nu een spookachtige cocktailbar voor Halloween zoekt, een warme en knusse hoek met wintercocktails voor Kerst, of een sprankelende nieuwjaarsborrel met champagne-cocktails, wij hebben de ideeën die bij elk seizoen passen. En ook alcoholvrij is natuurlijk geen probleem!

COCKTAIL EXPERT

GEGARANDEERD SUCCES
Cocktail Expert is te boeken voor zowel zakelijke- als privéfeesten. Wij zijn er om jouw evenement compleet te maken, met heerlijke drankjes en professionele service. Proost op een geweldige avond vol plezier, smaak en blijvende herinneringen! Wij zorgen samen met jou voor een succesvol evenement.

MAATWERK
Bekijk onze website voor onze arrangementen en prijzen. Maatwerk is ook altijd mogelijk! In samenwerking met onze partner Cater&Co kunnen we jouw evenement zelfs compleet verzorgen met o.a. lekkere hapjes, dj en garderobe.

COCKTAIL EXPERT
Heijermanshove 46
2726 AK  Zoetermeer
06 - 534 284 86
www.cocktailexpert.nl