Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - 2024

FEELGOOD VOEDINGS COACH

Wil je graag wat kilo’s kwijt, maar vind je het moeilijk om gezond te eten en bewuste keuzes te maken? Je bent niet de enige! Het moderne werkleven zit vol uitdagingen die gezond eten vaak in de weg staan. Misschien heb je al talloze diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat. Wat je nodig hebt, is een stok achter de deur, iemand die je helpt om nu wél af te vallen en het allerbelangrijkste: het gewicht eraf te houden.

Drukke baan en toch gezond eten en afvallen?

FEELGOOD ONLINE
Daarom is er nu Feelgood Online! Ik ben Susanne Meijbaum, Voedings-coach en zal in 12 weken samen met jou aan een gezond gewicht én leefstijl werken, zodat jij daarna weer lekker in je vel zit zowel fysiek als mentaal.

Herken jij jezelf in onderstaande situaties?

  • Door vergaderingen, reizen en laat thuis komen, heb je vaak geen tijd of energie om gezond te koken. Makkelijke, ongezonde opties lijken dan al snel de beste keuze.
  • Tijdens lunchvergaderingen worden er broodjes besteld, precies wanneer jij eigenlijk voor een koolhydraatarme lunch wilde gaan.
  • Stress en vermoeidheid leiden vaak tot emotie-eten. Je kiest voor ongezonde snacks omdat je vindt dat je het verdient, maar voelt je daarna schuldig.
  • Op zakelijke evenementen en netwerkborrels voel je druk om mee te doen met de borrelhapjes en alcohol. Het is lastig om nee te zeggen zonder anderen te beledigen.

OPLOSSING
Niet meer nodig! Met wekelijks een persoonlijk menu: Snelle, gezonde en lekkere recepten met gewone supermarktboodschappen die passen bij jouw drukke agenda, zal ik jou begeleiden. En daarnaast bespreek ik in een wekelijks online-Q&A waar je tegenaan loopt, krijg je advies van mij en vier je je successen. Maak je geen zorgen, je hoeft echt niet drie maanden op spa rood en worteltjes te leven. Ik leer je bewuste keuzes te maken en een gezonde leefstijl te ontwikkelen die bij jouw leven en eetpatroon past. Geen vervangende producten, pillen of poeders, maar gewoon met boodschappen uit de supermarkt.

Doe mee en ontdek hoe makkelijk het kan zijn om gezond te leven, zelfs met een hectisch werkschema!

FEELGOOD VOEDINGS COACH
Baron de Coubertinlaan 6-8
2719 EL Zoetermeer
06 - 383 087 63
info@feelgoodvoedingscoach.nl
www.feelgoodvoedingscoach.nl/online