Mijn Zaak Zoetermeer UP-TO-DATE 2 - JUNI 2023

MZZ

Dromen te over!... Maar zetten we die ook om in doelen? Gezien de uitdagingen die wij als ondernemers de afgelopen jaren hebben ondervonden - en best wel nog steeds - vinden wij dat  we onze mindset weer de positieve kant op moeten draaien.

Dromen of Doelen?

FEESTJE
Afgelopen donderdag 22 juni hielden wij na jaren weer een Ondernemersbijeenkomst, met daarin de kennissessie ‘Zakelijk Flirten’. Dit keer hebben we het klein gehouden: max. 20 plekken. En die waren alle 20 gevuld met enthousiaste en leergierige deelnemers. Een mooie diversiteit aan Zoetermeerse ondernemers! Jo Weerts van JWInfotainment was onze gastspreker. Onze gastheren waren Willem van Capelleveen en Youri van Weert van Keukencentrum Wim van der Ham Zoetermeer.

Beetje onwennig kwamen de deelnemers om 19.00 uur de showroom binnen, niet helemaal wetend hoe hun avond zou verlopen. Nou, we kunnen vaststellen dat dit een succes was! Jo Weerts z’n presentatie, op de eerste verdieping rond het kookeiland, was vooral humoristisch maar ook leerzaam door de plaatjes die hij vertoonde. In de pauze en na afloop van de kennissessie werden onze gasten verrast met heerlijke, zelfgemaakte hapjes en lekkere drankjes van Dick. Rond 23.00 uur ging iedereen met een blij gezicht naar huis.

Waarom we begonnen over Dromen en Doelen? Op donderdag 5 oktober organiseren we weer een nieuwe Ondernemersbijeenkomst met dit keer als gastspreker Dick van Gooswilligen. Na de zomervakantie zullen we weer een nieuwe Up-To-Date naar jullie sturen met daarin het specifieke thema! En wat betreft ons doel? Hmm, dit houden we nog even voor onszelf. Zoals jullie weten houden wij ook van verrassingen... En laat dit er één voor jullie zijn! Ok, één tipje van de sluier... Het smaakt naar meer.

De volgende dag ontvingen we via onze socialmedia en emailbox de mooiste complimenten:

Met een hele andere verwachting naar deze bijeenkomst gekomen maar wat heb ik een leuke avond gehad! Nieuwe mensen ontmoet, mooie gesprekken gevoerd, over een grote angst heen gestapt, heerlijke hapjes geproefd en ook nog wat opgestoken van de cursus zakelijk flirten... die overigens fantastisch gepresenteerd werd door Jo Weerts. Mijn Zaak Zoetermeer, de gastheren en -dames en alle aanwezigen; bedankt voor de ontzettend leuke avond! - Meta (Bosch Glaskunst)

Dank jullie wel voor de gastvrijheid, de handvatten, de mooie gesprekken en het lachen! Was top! - Irene (Autovakmeester G. van Wijk Garage)

Hoi Antoinette en Dick, het was super georganiseerd, dank jullie wel!! Jullie zijn een goed team samen! Ik heb ook een aantal interessante mensen ontmoet. - Jacintha (zelfstandig business controller/auditor)


MZZ GEZONDHEIDSPECIALS
Meteen na de zomervakantie in de week van 21 augustus komt onze nieuwste editie uit. Daar zijn we nu al, rekeninghoudend met de vakanties van onze klanten, druk mee bezig. In september en oktober zullen we weer onze bekende specials uitgeven: de Gezondheid- en Woonspecial. Mocht er van jullie kant interesse zijn, mail, bel of app ons, dan kunnen we jullie hierover informeren. Ook sturen we in die week een nieuwe Up-To-Date/A-date-with-us uit. Want ja, een vakantie geeft ook weer nieuwe ideeën!


WEBSITE/FACEBOOK
Alle geplaatste artikelen uit onze kranten en magazines worden voor één jaar op onze website www.mijnzaakzoetermeer.nl geplaatst. Met de zoekopdrachtbalk bovenaan de pagina onder het woordje ‘Menu’ kun je de bedrijven vinden waar je naar op zoek bent. Onderaan de pagina hebben we de totale PDF van de krant en het magazine afgebeeld om zo ook de pagina’s in zijn geheel te kunnen lezen. Minimaal twee keer in de week publiceren wij op onze Facebookpagina Mijn Zaak Zoetermeer een artikel van één van onze klanten. Dit om de lezers erop te attenderen dat zij ‘Niet ver hoeven te zoeken. Zoetermeer heeft alles!’.


VAKANTIE
Dit jaar hebben wij een leuke reis bedacht voor ons tweetjes. We rijden via Frankrijk (Besançon) naar het Aostadal en zullen in Italië sowieso de steden Turijn en Milaan bezichtigen en ook de Noord-Italiaanse meren daar in de buurt. Heerlijk genieten van het Italiaanse eten, de wijnen, Limoncello en de Aperol Spritz, de mooie taal en de gezellige mensen. We wensen jullie allen een hele mooie zomervakantie toe en tot snel!


Mocht je vragen hebben over bovenstaande of over iets wat je bezighoudt, schroom dan niet om ons te mailen:
Dick: Info@mijnzaakzoetermeer.nl
Antoinette: Antoinette.souren@mijnzaakzoetermeer.nl
Bellen mag ook: 06 - 537 932 27

Liefs, Dick en Antoinette