Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

SMC RIJNLAND

Net als alle andere fysiotherapiepraktijken bieden wij de gebruikelijke fysiotherapie aan zoals Sportfysiotherapie en Manuele therapie. Echter onderscheiden wij ons door de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Zo is onze visie dan ook: ‘Iedereen verdient een specialistische aanpak’.

Dit is het team van SMC Rijnland Zoetermeer

Zo kun je bij ons terecht voor specialisaties als handfysiotherapie, EPTE, Shockwave, Flywheel-training, Dry Needling, orthopedische revali-datie, Voorste kruisbandrevalidatie, Medisch Verantwoord Bewegen en echografie met of zonder verwijzing van de huisarts.

SPECIALISTEN
We schrijven onze eigen protocollen die aan de hand van de weten-schappelijke kennis vanuit onze eigen uitgebreide ervaring en vakmanschap zijn opgesteld. Onze fysiotherapeuten zijn specialisten.  Bij aanmelding zoeken wij meteen de juiste fysio-therapeut bij jouw klacht. Wij begrijpen als geen ander hoe belemmerend een fysieke klacht van invloed kan zijn op iemands dagelijks leven. Dus staan wij stil bij de mentale impact van een behandeltraject. Want dit traject, bij welke klacht dan ook, kun je vergelijken met het bedrijven van topsport.

SMC RIJNLAND

Onze patiënten starten bij SMC eerst met een uitgebreid intakegesprek en onderzoek. Indien dit nodig is kunnen wij zelf ook echografie toepassen. Meten is weten! Als de intake goed is gedaan, dan is er daarna een beter vervolg. Als de behandeldoelen door ons juist zijn opgesteld, zorgt dit meteen voor een specifiek gericht en persoonlijk behandeltraject.

Jaco de Wolf
Oorspronkelijk komt Jaco de Wolf uit Zoetermeer waar zijn vader een huisartsenpraktijk had aan de Delftse Wallen. Hij studeerde in Leiden af als sportfysiotherapeut en manueel therapeut. In 2006 was de tijd rijp voor een eigen fysiotherapiepraktijk in Leiden. Sport Medisch Centrum Rijnland (SMC) Fysiotherapeuten is inmiddels uitgegroeid tot vier locaties, waarvan twee vestigingen in Zoetermeer.

Lisa Spruit
Lisa is manueel en longtherapeut. “Sinds vier jaar werk ik met veel voldoening én plezier bij SMC Rijnland als locatiemanager in Zoetermeer samen met Sandra”. Lisa is naast manueel therapeut gespecialiseerd in schouderklachten  en longrevalidaties. Via een individueel revalidatietraject zorgt dit voor de basis van het herstelproces van de patiënt.

Sandra Hendriks
Naast haar functie als manueel the-rapeut heeft zij zich ook gespecialiseerd in spier- en peesherstel. Heb je bijvoorbeeld last van hielspoor, achillespees, kniepees of schouderklachten? Wacht dan niet te lang met de behandeling en kies SMC Rijnland Fysiotherapeu-ten, dé praktijk die verstand van spieren en pezen heeft.

Michael de Rover
Heb je last van hoofdpijnklachten die gerelateerd zijn aan de kaken, aan-gezichtsverlamming, klemmen, knarsen, oorsuizen, onbegrepen oorpijn, keel- en slikklachten of duizeligheid? Bij SMC Rijnland Fysiotherapeuten is orofaciaal fysiotherapeut Michael de Rover gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten rondom het hoofd- en halsgebied tot en met de schoudergordel.

Muriel van Iperen
Muriel is handfysiotherapeut en houdt zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. Zij verzorgt het revalidatie-proces na een operatie, maar kan ook conservatief (dus zonder operatieve ingreep) behandelen.

Zoë Koppes
Met fysiotherapie verhelpt Zoë graag de klachten die je kunt hebben door een lichamelijke aandoening of beperking. Je kan er last van hebben tijdens het uitvoeren van je beroep of in het dagelijks leven. Ze onderzoekt, behandelt, adviseert en begeleidt wanneer stoornis optreedt in jouw houding of beweging.

SMC RIJNLAND
Violiervaart 22
2724 VR Zoetermeer
079 - 500 17 92
info@smc-rijnland.nl
www.smc-rijnland.nl