home woon concepten

Hoe moet je op zoek naar een nieuwe vloer nu de winkels gesloten zijn door de lockdown? Via internet een vloer, met of zonder vloerverwarming, bestellen vinden velen niet fijn. HOME Woonconcepten heeft daar de perfecte oplossing voor met een heuse roadshow! Met een trailer vol vloeren komt de specialist bij jou thuis langs.

‘Dit is geen eendagsvlieg, maar blijvend’ HOME Woonconcepten rijdt met roadshow naar je toe!

Op dag dat de tweede lockdown werd aangekondigd, heeft Home Woonconcepten binnen 24 uur de trailer klaargemaakt. “Dat idee had ik al veel langer in mijn hoofd”, zegt eigenaar Mark van Es van HOME Woonconcepten. Een trailer, van ongeveer zes meter lang, heeft hij laten inrichten als showroom. “Wij rijden daarmee naar de klant toe. Het is een verlengstuk van onze winkel. Je wilt niet op basis van een klein staaltje een vloer uitzoeken online, daar is de investering te groot voor. Klanten zijn erg enthousiast met de roadshow, want zij voelen zich thuis meer op hun gemak. Ze durven veel meer vragen te stellen, omdat ze meer ontspannen zijn. Zo kunnen zij beter hun keuze maken.”

home woon concepten

MOGELIJKHEDEN
Natuurlijk heeft Mark liever dat zijn winkel aan de Van Leeuwenhoeklaan 8A weer volledig open mag, maar hij ziet ook mogelijkheden ondanks de coronamaatregelen. “In onze winkel is het licht anders dan bij de mensen thuis. Dan kan de kleur van een vloer thuis opeens anders zijn. Dan brengen de klanten de planken terug en nemen weer andere mee. Soms moeten ze veel heen en weer rijden. Met onze roadshow is dat verleden tijd. Dan nemen ze de planken gewoon even mee naar binnen.” HOME Woonconcepten rijdt in een straal van ongeveer 25 kilometer rond Zoetermeer.

GROOT SUCCES
In de trailer zijn ongeveer 300 kleuren PVC-vloeren te bekijken. Een ruim assortiment op het gebied van visgraat, lamelplanken en PVC-tegels. Ook vind je er voorbeelden van traprenovaties en vloerverwarmingssystemen. “De roadshow is een groot succes. Dit is geen eendagsvlieg, maar blijven we ook na corona doen”, belooft Mark. “Als wij bij een klant in de straat staan, zien de buren de opvallende trailer staan en willen ook even binnen kijken. Uiteraard ontsmetten wij de trailer altijd na ieder bezoek.”

TOTAALCONCEPT
Als HOME Woonconcepten bij de mensen thuis komt met de roadshow, krijgen zij vaak ook vragen over andere klussen in huis. Want ook voor renovatie en stuc-, spuit- en schilderwerk kun je bij het team van Mark terecht. Zelfs voorbereidend installatiewerk (nieuwe badkamer en keuken), staallook deuren en kozijnen kunnen zij voor je regelen. “Dat doen wij allemaal met eigen personeel. Wij huren geen krachten in, omdat we onze kwaliteit willen waarborgen. Wij bieden een full service, dus mijn hoofd staat nooit stil. Ik probeer altijd te innoveren. Ik ben denk ik een van de eerste in Nederland met deze roadshow en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Mocht u toch langs willen komen in onze winkel, dan bent u op afspraak natuurlijk van harte welkom!”

Van Leeuwenhoeklaan 8A
079 - 234 07 77
info@homewoonconcepten.nl
www.homewoonconcepten.nl