BALSOBE

Last van huidproblemen? Dan ga je natuurlijk naar de schoonheidsspecialist. Maar Balsobé Huidspecialisaties en Huidverzorging is veel meer dan een schoonheidsspecialist. De salon is gespecialiseerd in cosmedische behandelingen. Denk hierbij aan elektrisch ontharen, wratten, huidoneffenheden verwijderen en pigmentvlekken verhelpen.

Deze behandelingen laten jouw huid herleven!

De huidsspecialisten van Balsobé zien direct wat jouw huid nodig heeft. Met een uitgekiend behandelprogramma, afgestemd op jouw huidtype kunnen zij elk huidprobleem verhelpen. “Huidproblemen zijn er in vele vormen en hebben ook verschillende oorzaken. Zo kennen we diverse soorten acné, meestal bij de jeugd. Maar ook volwassenen kunnen last van acné hebben. Andere veel voorkomende huidproblemen zijn overmatige pigmentatie, gesprongen adertjes (couperose), rosacea of zelfs eczeem”, vertelt eigenaresse Eva.

BALSOBE

UNIEKE PEELING
Microdermabrasie is een unieke peelingtechniek die gebruik maakt van een fijne straal van microkristallen die over de huid gaat en daarmee de dode en beschadigde huidcellen verwijdert. Doordat de opperhuid die uit diverse lagen bestaat op verschillende niveaus verdund kan worden, zijn vele huidproblemen te behandelen. Zo wordt de huid gestimuleerd, oneffenheden verdwijnen en krijg je weer een frisse, jonge uitstraling. Het werkt ideaal tegen onder meer rimpels, littekens en mee-eters.

MICRONEEDLING
Een stapje verder is microneedling. Dat is het perforeren van de huid zodat werkstoffen dieper (nog dieper dan bij microdermabrasie) in de huid kunnen doordringen. Onmiddellijk na de behandeling zie je het effect van de werkstoffen, de huid herleeft. De behandelde huid vernieuwt zich in enkele dagen.

MANNEN
Ook mannen komen steeds vaker bij Balsobé uit. Zij kunnen bijvoorbeeld een overgevoelige, vette of vochtarme huid hebben. Ook voor ingegroeide baardharen, verstopte poriën, acné of overreactie van de huid door verkeerde scheergewoonten kunnen zij hier terecht.

STROOMSTOOTJE
Elektrisch ontharen is altijd een van de belangrijkste specialisaties geweest van Balsobé. Door een stroomstootje wordt het haarzakje vernietigd waardoor er geen voedingsstoffen via het bloed de haar kunnen bereiken. “Elektrisch ontharen is de enige vorm van definitief ontharen.”

VOETVERZORGING
Maar vergeet je voeten niet! Een pedicurebehandeling geeft verlichting bij klachten, maar is ook preventief aan te raden. Vooral bij mensen met medische klachten. Ziekten als diabetes, reuma en spasticiteit, maar ook ouderdom, overbelasting of gewoon verwaarlozing zorgen voor een verhoogd risico op complicaties. Ook de pedicurebehandelingen komen in aanmerking voor vergoeding!

NAZORG
Nazorg is erg belangrijk bij Balsobé: “Na een intensieve behandeling bellen we hoe het daarna gaat. Ook blijven we informeren als de klant lange tijd niet is geweest om te weten of we nog iets voor hem of haar kunnen betekenen.”

GRATIS HUIDANALYSE
De behandelingen van Balsobé worden mogelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Neem telefonisch contact op voor een gratis huidanalyse!

Absrechtstraat 45
2729 AW  Zoetermeer
06 - 15 34 1718
eva@balsobe.nl
www.balsobe.nl