Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 6 - JUNI 2023

CATER EN CO

Het blijft nog lang een mooi BBQ-seizoen, ook na de zomervakantie verzorgt Cater & Co de BBQ voor bedrijven en bij mensen thuis!

De nazomer BBQ!

Wij ontzorgen, zodat de gastheer/-vrouw zich kan voegen tot het gezel-schap en nergens meer over hoeft na te denken. Wanneer je via Cater & Co een barbecue laat organiseren, nemen wij alles mee wat nodig is! Denk hierbij aan borden, bestek, servetten, buffettafels, BBQ en een kok die alles vers voor de gasten bereidt. Naast een heerlijk vlees en/of vis assortiment leveren we ook diverse sausjes, salades, broden en bijgerechten. Uiteraard kunnen wij ook voor verscheidene dranken zorgen. Zelfs een cocktailbar is mogelijk gezien de nieuwe samenwerking met Cocktail Expert. Daarnaast plaatsen wij ook alle denkbare huurmaterialen zoals: statafels, stoelen, heaters en tenten. Cater & Co verzorgt naast de BBQ-arrangementen ook alle andere catering zoals hapjes, buffetten, evenementen, lunches, high-tea, feestavonden, uitvaart- en bedrijfscatering.

CATER EN CONEEM EEN KIJKJE OP DE WEBSITE
Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op onze website www.caterenco.nl voor alle BBQ voorstellen en ideeën.

Perengaarde 5
2723 AT Zoetermeer
06 - 249 920 45
www.caterenco.nl