ATELIER LA VIVERE

Ben je een modegevoelige sewista en hou je ook, net als wij van de mooiste stofjes? Atelier La Vivere in de Dorpsstraat is hét adres voor de nieuwste modestoffen!

De mooiste modestoffen bij Atelier La Vivere in de Dorpsstraat

Wie wil er niet stijlvol gekleed zijn? Dit creëer je voortaan zelf: met je eigen handen. Wim en Debby van Atelier La Vivere bieden jou hierbij de helpende hand. “We helpen je de weg te vinden binnen de verschillende naaicommu-nities van Fibre Mood, KnipMode, Katia en BurdaStyle. Je kan namelijk in ons gezellige naaicafé je eigen kledingstuk naaien. Kies je patroon en personaliseer het met de juiste stof. Maak je unieke kledingstuk in jouw eigen maat en de stijl dat helemaal bij jou past!”, legt Debby enthousiast uit. “Elke maand liggen de nieuwste uitgaven van FiberMood, KnipMode en BurdaStyle samen met de nieuwste stoffen voor je klaar.  Stoffen, patronen, fournituren, inspiratie en uitleg: alles draait om jouw creatie.”

STOFFEN MOET JE VOELEN!
“Bij het uitzoeken van de juiste patronen en stoffen is het toch heerlijk om met ons te zoeken naar de ultieme combinaties”, vertelt Wim. “De gewenste uitstraling, je kennis en kunde beïnvloedt hierdoor de materiaalkeuze en het patroon. Met een goed gevoel en een dosis positiviteit kun je hierna aan je creatie beginnen. Met in je achterhoofd dat wij je kunnen helpen.”

ATELIER LA VIVERE

NAAICAFÉ
De naaicafés zijn er voor naaisterren (beginners en gevorderden) die de passie voor het naaien delen. Je kunt hier terecht met je vragen, onder-steuning krijgen bij het naaien, uitleg vragen over je naaimachine, patro-nen uitzoeken uit een uitgebreide bibliotheek en inspiratie opdoen aan de hand van de creaties van anderen. De naaicafés zijn er op maandag-middag van 14.00 tot 16.00 uur, woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 en donderdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

WAT DOEN WE NOG MEER?
Atelier La Vivere bestaat nu al 7 jaar. We hebben een winkel vol bolletjes wol en katoen van verschillende merken zoals Scheepjes, Katia, Borgo de Pazzi, en dus nu ook een uitge-breid assortiment aan kledingstoffen. We zijn begonnen met het geven van haak- en breiworkshops en die geven we nog steeds! Kijk op de website of op Facebook naar de agenda.

HAAK- EN BREICAFÉ
Naast de naaicafés hebben we ook haak- en breicafés. Snap je het patroon niet of zoek je gezelligheid dan kun je langskomen op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur of zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. We werken net als in het naaicafé met een strippenkaart.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs en kijk op onze website voor meer informatie.

ATELIER LA VIVERE
Dorpsstraat 179
2712 AJ Zoetermeer
079 - 889 60 12
info@atelierlavivere.nl
www.atelierlavivere.nl