Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 2 - MAART 2021 WOON!

BOUWHOF

Sinds Covid-19 is de slogan van Bouwhof: “Bezig met je huis” hot item. Door de coronabeperkingen zitten we nu eenmaal meer thuis. Vakanties, etentjes en uitjes werden uitgesteld en het gevolg was een massaal klussend Nederland. Ook de interieurstyling kreeg het afgelopen jaar veel aandacht.

Creëer meer sfeer in je interieur met de juiste binnendeur!

“Mensen investeren nu in woongenot zoals nieuwe meubels, vloeren, verlichting en accessoires. Ook is de enorme belangstelling voor de vervanging van binnendeuren toegenomen,” vertelt assistent-manager Léon Bregman van de afdeling stoffering, deuren en kasten. “Vervanging van de binnendeuren was vroeger een ondergeschoven kindje. Ze gaan namelijk bij normaal gebruik lang mee. Dus waarom zou je ze vervangen? De laatste jaren zien we echter dat mensen de binnendeuren meer en meer als onderdeel van hun interieur zien,” aldus Léon. Inmiddels zijn Jan en Karel, de twee deurspecialisten van Bouwhof, aangeschoven bij het gesprek. “Je creëert gewoon meer sfeer met binnendeuren die aansluiten bij jouw interieur,” vervolgt Jan. “De juiste binnendeuren resulteren dus in de finishing touch van jouw interieurstijl. Keuzes maken blijft lastig. Sommige klanten weten al precies wat ze willen en andere zien door de bomen het bos niet meer. Uiteraard ondersteunen we onze klanten optimaal met het maken van de juiste keuzes.”

BOUWHOF

WELKE BINNENDEUR PAST BIJ JOUW WOONSTIJL?
“Met ons stappenplan kies je snel en eenvoudig nieuwe binnendeuren die bij jouw interieur passen. Per e-mail, telefonisch of via Teams brainstormen we alvast over de wensen en ideeën,” vertelt Karel. “Vervolgens verwijzen we naar de sites van onze leveranciers, zodat men rustig kan bepalen welke modellen het meest aanspreken. Iedere woonstijl heeft specifieke kenmerken. Is dat klassiek, modern, landelijk, industrieel of iets anders? Als de woonstijl bepaald is, gaan we op huisbezoek rekening houdend met de RIVM-maatregelen. Zo komen we alleen en maximaal een half uur. De voordelen zijn duidelijk. Op locatie proeven we de sfeer van de woning en kunnen we met voorbeelden gericht adviseren over de keuze van de binnendeuren, de kozijnen, het deurbeslag en de sluitingen.”

STRAK, STOER & INDUSTRIEEL
“De woontrend is strak, stoer en industrieel. Karakteristiek zijn donkere kleuren in combinatie met wit- en grijstinten. De industriële binnendeuren uit de collectie van Weekamp Deuren en Skantrae passen perfect bij de minimalistische vormgeving en strakke lijnen. Een industriële deur maakt jouw interieur echt af. Het glas verbindt de ruimtes in je huis, waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat. Je geeft je ruimte een stoere uitstraling, terwijl je door de houten materialen wel de gezelligheid behoudt. Maar voor welke stijlbreedte kies je? Wil je helder, mat of grijs getint glas? Welke vlakverdeling spreekt jou het meest aan? Door onze ervaring kunnen we goed adviseren. Kwaliteit staat daarbij voorop. Zo zijn de binnendeuren van Weekamp stabiel en vormvast door de speciale kern. Met twaalf jaar garantie ben je dus verzekerd van topkwaliteit.”

ZIEN & VOELEN
“Toe aan nieuwe binnendeuren? Op afspraak zijn maximaal twee personen op onze deurenafdeling van 750 m² inclusief meer dan honderd binnendeuren welkom. O ja, we hebben natuurlijk ook buitendeuren en uiteraard verzorgt ons montageteam indien gewenst de complete montage.”

Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 - 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl