CATER & CO

Nu de zon weer wat meer van zich laat zien, het langer licht blijft en de bloembollen ons straatbeeld kleuren, is het moment daar: Het BBQ-seizoen komt er weer aan!

Cater & Co heeft zin in de zon!

Marvin en Claudia Wijnants én hun geweldige team hebben afgelopen winter natuurlijk niet stil gezeten, want ook winterbarbecues stijgen in populariteit. Maar inmiddels snakken we alle-maal naar wat extra vitamine D, dus kijken we uit naar zonnige dagen die we natuurlijk willen vieren in gezelschap van vrienden en familie. Daar kan een heerlijke, verzorgde barbecue natuurlijk niet bij ontbreken.

cater en co

GEHEEL ONTZORGD
Cater & Co verzorgt de BBQ bij bedrijven en ook bij de mensen thuis. Wij ontzorgen, zodat de gastheer/-vrouw zich kan voegen tot het gezelschap en nergens meer over hoeft na te denken. Wanneer je via Cater & Co een barbecue laat organiseren, nemen wij alles mee wat nodig is! Denk hierbij aan borden, bestek, servetten, buffettafels, BBQ en een kok die alles vers voor de gasten bereidt. Naast een heerlijk vlees en/of vis assortiment leveren we ook diverse sausjes, salades, broden en bijgerechten. Uiteraard kunnen wij ook voor verschei-dene dranken zorgen. Zelfs een cocktail-bar is mogelijk gezien de nieuwe samen-werking met Cocktail Expert. Daarnaast plaatsen wij ook alle denkbare huur-materialen zoals: statafels, stoelen, heaters en tenten. Cater & Co verzorgt naast de BBQ-arrangementen ook alle andere catering zoals hapjes, buffetten, evenementen, lunches, high-tea, feest-avonden, uitvaart- en bedrijfscatering.

NEEM EEN KIJKJE OP DE WEBSITE
Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op onze website www.caterenco.nl voor alle BBQ voorstellen en ideeën.

CATER & CO
Perengaarde 5
2723 AT Zoetermeer
06 - 249 920 45
www.caterenco.nl