Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

CATER & CO

Naast de vele BBQ-arrangementen die Cater & Co afgelopen zomer heeft mogen verzorgen, neemt Marvin Wijnants met zijn team ook de complete organisatie van o.a. verjaardagen, (bruiloft)feesten en evenementen voor zijn rekening. “Met onze opties kun je alle kanten op. Van hapjesschalen, buffetten, een bedrijfsborrel, een tuinbarbecue, een walking dinner t/m themafeesten zoals een Tropical Party, thuis, op het werk of op locatie. Een kwestie van maatwerk. Mensen kunnen zo weer genieten van hun eigen feestje.”

CateR & Co: al 21 jaar uw partner in catering

BUFFETTEN
“Natuurlijk verzorgen wij ook diverse warme en koude buffetten bij je thuis of op het werk”, vertelt Marvin enthousiast. “Het gevarieerde assortiment kun je vinden op onze website. Genoeg keuze! Buffetten gaan vanaf 15 personen en kunnen op elk gewenst tijdstip bezorgd worden. Wij zetten alles voor je klaar en komen het ook weer ophalen, zodat je thuis of op kantoor niet met de afwas zit.” Heb je zelf andere ideeën, dan is het altijd mogelijk om het heerlijke buffet zelf met ons samen te stellen!

CATER & CO

WALKING DINER
Een walking diner is een diner dat bestaat uit ca. 8 gerechten die telkens weer op een verrassende manier wordt gepresenteerd. Het woord zegt het al; je bent niet aangewezen op één zitplaats en zo heb je genoeg tijd om meerdere contacten te leggen. Onze kok maakt de gerechten in jouw keuken klaar. De gerechtjes zijn goed op elkaar afgestemd en worden gepresenteerd in glazen coupes of op klein bordjes.

WINTER-BBQ'S
Komende winter verzorgen wij ook weer de gezellige Winter-BBQ’s met kok! Leuk voor bijvoorbeeld tijdens de kerstborrel. Wanneer je via ons de barbecue laat organiseren, nemen wij alles mee wat nodig is! Denk hierbij aan borden, bestek, servetten, buffet-tafels, partytent en niet te vergeten de BBQ mét kok die alles vers voor de gasten bereidt. Naast een heerlijk vlees-, vega- en/of vis-assortiment leveren we ook diverse sausjes, salades, broden en bijgerechten.

RECEPTIES / EVENTS
Natuurlijk organiseren wij ook recepties en evenementen. Vanzelfsprekend wordt alles door ons, van begin tot eind, tot in de puntjes verzorgd. Bij de organisatie van grotere feesten of evenementen komt meestal veel meer kijken dan je wellicht in eerste instantie vermoedt. Al deze zorgen nemen wij graag van je over. Wij kunnen alle denkbare opties verzorgen: van artiesten tot vuurwerk, van limousine tot paardentram. Omdat geen evenement hetzelfde is maken wij graag hiervoor een compleet plan.

CATER & CO
Perengaarde 5
2723AT Zoetermeer
06 - 249 920 45
info@caterenco.nl
www.caterenco.nl